Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO Crin Antonescu despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca patridul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni. continuă pe Adevărul

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

Crin Antonescu, despre referirile lui Ponta la refacerea USL: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, despre referirile premierului Victor Ponta la refacerea USL ca si el ar dori ca Romania sa aiba cateva portavioane. Si eu as vrea ca Romania sa aiba.

Crin Antonescu, despre ruperea USL: Erau semne ingrijoratoare. PSD vrea un candidat la presedintie perfect decorativ (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca a constatat ca USL nu mai poate exact in momentul in care s-a rupt. Erau semne.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea.

Victor Ponta: Crin are limbajul lui Basescu. Avem unul, nu ne trebuie doi

Presedintele PSD, Victor Ponta a explicat, de la Biroul Electoral Central, ca nu poate vorbi rau despre Crin Antonescu, desi acesta din urma l-a atacat si ca isi doreste sa faca un alt fel de.

Antonescu, despre colaborarea cu PSD: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, posibilitatea unei noi colaborari PNL - PSD si a spus ca si el ar vrea ca Romania sa aiba cateva portavioane, dar deocamdata nu se poate, relateaza Mediafax. Si eu as vrea ca Romania sa aiba cateva portavioane, dar nu se poate deocamdata, a replicat liderul PNL. Citeste si: Cum a distribuit Ponta functiile parasite de PNL Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniti in sedinta BPN, sa ramana in .

Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, chiar si in cazul unui esec al liberalilor la europarlamentare, deoarece premierul Victor Ponta a dovedit ca nu a putut folosi sprijinul PNL in directia corecta. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea USL si cine deconteaza esecul acestui proiect. Cred ca esential pentru esecul proiectului nu este atat faptul ca PSD, pe fond, nu s-a schimbat .

Antonescu, despre USL:Ar fi un miracol jenant daca s-ar reface un proiect care a esuat

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la Realitatea TV, despre pozitionarea sa fata de alegerile prezidentiale, despre o posibila refacere a USL, dar si despre punctul de vedere exprimat de Romania vizavi de Rusia si de evenimentele petrecute in Ucraina.

Antonescu, despre USL:Ar fi un miracol jenant daca s-ar reface un proiect care a esuat. Este mai degraba refacerea URSS

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la Realitatea TV, despre pozitionarea sa fata de alegerile prezidentiale, despre o posibila refacere a USL, dar si despre punctul de vedere exprimat de Romania vizavi de Rusia si de evenimentele petrecute in Ucraina.

Marian Turbatu, despre legaturile cu Victor Ponta: Au fost niste cabinete asociate din care am facut parte (VIDEO)

Marian Turbatu, denuntatorul presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat in exclusivitate pentru postul B1 TV ce legaturi are cu premierul Victor Ponta. intr-un fel sau altul, au fost niste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )