Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice

B1 B1,
Crin Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea. continuă pe B1

Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, chiar si in cazul unui esec al liberalilor la europarlamentare, deoarece premierul Victor Ponta a dovedit ca nu a putut folosi sprijinul PNL in directia corecta. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea USL si cine deconteaza esecul acestui proiect. Cred ca esential pentru esecul proiectului nu este atat faptul ca PSD, pe fond, nu s-a schimbat .

Pe durata vietii mele politice nu se poate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, astazi, ca pe durata vietii sale politice, refacerea USL nu este posibila, potrivit surselor din presa.

Crin Antonescu, despre referirile lui Ponta la refacerea USL: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, despre referirile premierului Victor Ponta la refacerea USL ca si el ar dori ca Romania sa aiba cateva portavioane. Si eu as vrea ca Romania sa aiba.

Antonescu, despre USL:Ar fi un miracol jenant daca s-ar reface un proiect care a esuat. Este mai degraba refacerea URSS

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la Realitatea TV, despre pozitionarea sa fata de alegerile prezidentiale, despre o posibila refacere a USL, dar si despre punctul de vedere exprimat de Romania vizavi de Rusia si de evenimentele petrecute in Ucraina.

Antonescu, despre USL:Ar fi un miracol jenant daca s-ar reface un proiect care a esuat

Presedintele PNL Crin Antonescu a vorbit, la Realitatea TV, despre pozitionarea sa fata de alegerile prezidentiale, despre o posibila refacere a USL, dar si despre punctul de vedere exprimat de Romania vizavi de Rusia si de evenimentele petrecute in Ucraina.

Crin Antonescu: Cred ca marele perdant al europarlamentarelor va fi PDL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit marti, despre alegerile care urmeaza in urmatoarele luni, europarlamentare si prezidentiale, liderul liberal pronuntandu-se mai ales asupra modului in care se vor prezenta adversarii politici.

Antonescu, despre colaborarea cu PSD: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, posibilitatea unei noi colaborari PNL - PSD si a spus ca si el ar vrea ca Romania sa aiba cateva portavioane, dar deocamdata nu se poate, relateaza Mediafax. Si eu as vrea ca Romania sa aiba cateva portavioane, dar nu se poate deocamdata, a replicat liderul PNL. Citeste si: Cum a distribuit Ponta functiile parasite de PNL Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniti in sedinta BPN, sa ramana in .

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Crin Antonescu: Biroul Electoral Central se va raporta la sentinta Inaltei Curti, asa ca Mircea Diaconu nu va rezolva nimic

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca Mircea Diaconu probabil va strange semnaturile de sustinere pentru a-si depune candidatura la europarlamentare, insa Biroul Electoral Central BEC) se va raporta la sentinta Inatlei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) si fostul liberal nu va rezolva nimic.

Crin Antonescu: Mircea Diaconu nu va rezolva nimic. BEC se va raporta la sentinta ICCJ

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca Mircea Diaconu probabil va strange semnaturile de sustinere pentru a-si depune candidatura la europarlamentare, insa BEC se va raporta la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )