Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Crin Antonescu: Eu sunt un om rau, nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Crin Antonescu: Eu sunt un om rau, nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent, astazi, la Pitesti, unde a asistat la sedinta delegatiei permanente a PNL Arges. intrunirea, la care au participat primari si viceprimari liberali, dar si candidatii pentru Parlamentul European, a avut loc la Teatrul Alexandru Davila. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu exclude posibilitatea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, Ponta sa ramana premier. / Liderul PNL: Tariceanu ar putea fi folosit de PSD pentru a prelua controlul PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat duminica, la Pitesti, ca, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, Victor Ponta nu va mai ramane in functia de prim-ministru: Este ori-ori. Ori ramane Ponta premier pana cand vrea dansul . ) si nu e Antonescu presedinte, ori ajunge Antonescu presedinte si la scurta vreme nu mai e Ponta premier, a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres. El a explicat ca Victor Ponta ar putea ramane in functie doar daca PSD va gasi un candidat la presedintie care sa castige alegerile. Crin Antonescu a adaugat ca, in cazul in care liberalii ar obtine un rezultat slab la europarlamentare, Calin Popescu Tariceanu ar putea fi folosit de PSD pentru a prelua controlul asupra PNL.

Crin Antonescu :Mesaj la implinirea a 10 ani de la intrarea in NATO.

Evenimentele politico-militare de ultima ora din vecinatate ne arata cat de important este pentru securitatea nationala faptul ca Romania este membru cu drepturi depline al NATO, afirma presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-un mesaj adresat la implinirea a 10 ani de la intrarea in Alianta. In urma cu exact zece ani, pe 29 martie 2004, pe peluza Casei Albe de la Washington avea loc ceremonia festiva de primire a Romaniei ca membru al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord. Alaturi de .

Sondaj: Crin Antonescu nu intra in turul al doilea la prezidentiale

Ruperea USL a afectat serios PNL, care a tot scazut in sondaje. Potrivit celei mai recente cercetari facute de CSCI, Crin Antonescu nu mai are sanse nici sa intre in turul doi la alegerile prezidentiale, cu atat.

Daca sunt eu presedinte, Ponta nu mai e premier

Pre and sedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat astazi, la Pite and sti, ca, in cazul in care va ca and stiga alegerile preziden and tiale, Victor Ponta nu va mai ramane in func and tia de prim-ministru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )