Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Daniel Constantin: Eu nu propun in USL acuzarea de inalta tradare, e posibil sa o propuna cineva din PC

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Daniel Constantin: Eu nu propun in USL acuzarea de inalta tradare, e posibil sa o propuna cineva din PC

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca, personal, nu va propune discutarea in USL a ideii acuzarii de inalta tradare a sefului statului, aratand ca nu este momentul pentru a se arunca tara in dezbinare, el precizand insa ca este posibil ca cineva din PC sa faca propunerea, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin: Eu nu propun in USL acuzarea de inalta tradare, e posibil sa o propuna cineva din PC

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca, personal, nu va propune discutarea in USL a ideii acuzarii de inalta tradare a sefului statului, aratand ca nu este momentul pentru a se arunca tara in dezbinare, el precizand insa ca este posibil ca cineva din PC sa faca propunerea, transmite Mediafax.

Daniel Constantin: Nu propun in USL acuzarea de inalta tradare. Trebuie sa ne concentram pe consolidarea economica a Romaniei

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, a declarat, sambata, ca nu va propune in USL ca presedintele Traian Basescu sa fie acuzat de inalta tradare, insa exista posibiliatea ca altcieva din.

VIDEO Dan Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Traian Basescu de a il acuza de inalta tradare nu este buna sa o discutam in USL. Motive sunt destule

Dan Voiculescu a declarat, sambata ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL, invocand si patrimoniul Fundatiei Gojdu ca motiv.

Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Basescu privind inalta tradare nu este buna de discutat in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL.

Dan Voiculescu: Ma gandesc daca ideea lui Traian Basescu de a il acuza de inalta tradare nu este buna sa o discutam in USL. Motive sunt destule

Dan Voiculescu a declarat, sambata ca se gandeste daca nu cumva afirmatia sefului statului potrivit careia s-ar dori aplicarea articolului din Constitutie legat de inalta tradare este o idee buna, care ar merita sa fie discutata in USL, invocand si patrimoniul Fundatiei Gojdu ca motiv.

Daniel Constantin: USL trebuie sa aiba candidat unic la prezidentiale

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca propunerea facuta de Dan Voiculescu ca PC sa aiba candidat propriu la prezidentiale l-a surprins si pe el, precizand ca nu se gandeste, in acest moment, la o astfel de varianta si ca ramane fidel.

Ponta: Nu am avut un plan cu Stanescu pentru ca Basescu sa fie acuzat de inalta tradare

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a avut un plan impreuna cu senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu pentru ca presedintele tarii sa fie acuzat de inalta tradare, asa cum afirma seful statului, arata sursele de presa.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, da asigurari. Liberalizarea pietei funciare nu-i va afecta pe agicultorii romani

Liberalizarea pietei funciare nu-i va afecta pe agicultorii romani. Din contra, vor fi primii care vor avea dreptul legal sa cumpere terenuri, spune ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. De la 1 ianuarie, legea.

Daniel Constantin: PC intentioneaza sa obtina 9% la europarlamentarele din 2014

Partidul Conservator isi propune sa participe independent la alegerile europarlamentare de anul viitor, stabilindu-si drept tinta un rezultat de peste 9%, a declarat Daniel Constantin, presedintele partidului, la reuniunea Consiliului National al PC.

Daniel Constantin: PC va opta sa mearga independent la europarlamentare, propunandu-si un rezultat de peste 9%

Partidul Conservator isi propune sa participe independent la alegerile europarlamentare din 2014, stabilindu-si ca tinta un rezultat de peste 9%, a declarat sambata, la reuniunea Consiliului National al formatiunii, presedintele PC, Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )