Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Despre a doua runda de Black Friday: reduceri modeste si tot felul de ciudatenii la promotie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Despre a doua runda de Black Friday: reduceri modeste si tot felul de ciudatenii la promotie

Jurnalistii Adevarul Vlad Andriescu si Octavian Palade au discutat, la Adevarul Live, despre Black Friday 2. 0: ce oferte au magazinele online, ce se mai trece la promotie in ultima vineri din noiembrie si cum e dupa doua evenimente Black Friday in Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti.

Adevarul live de la 14.00: Cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti.

Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Compania F64 vorbeste despre invataturile din primul val de campanie Black Friday, pregatirile si imbunatatirile pentru a doua runda, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Domo vinde masini si motociclete Harley Davidson. Reduceri de Black Friday - runda a doua

Black Friday 2013, runda a doua, a venit la Domo cu oferte foarte ciudate. Dupa ce saptamana trecuta au avut probleme cu site-ul, cei de la Domo au acum in oferte motociclete Harley Davidson.

Black Friday 2013: Runda a doua incepe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Black Friday 2013 continua anul acesta cu o noua serie de reduceri pe 29 noiembrie. Exista si magazine online care au facut deja acest lucru, dar si unele care debuteaza acum.

Black Friday 2013: tablete, telefoane si gadgeturi interesante. Reducerile nu sunt impresionante

Black Friday 2013, runda a doua a venit la mai multe magazine online care au afisat reduceri. Desi nu sunt impresionante, unele telefoane si tablete sunt de urmarit.

Black Friday: Koyos promite reduceri de pana la 80% pe 29 noiembrie

Dupa o prima runda de Black Friday desfasurata pe 22 noiembrie, in care Koyos. ro a reusit sa onoreze peste 5. 000 de comenzi clientilor sai, Koyos. ro va aduce vineri, 29 noiembrie, o noua oferta.

Black Friday - runda a doua: romanii au cumparat trei autoturisme si o motocicleta Harley Davidson

Black Friday a fost organizat anul acesta in doua sesiuni. Dupa ce saptamana trecuta eMAG a venit in oferta cu autoturisme, vanzand 60 de bucati, Domo a reactionat ,iar saptamana aceasta a adus si motociclete.

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2, reduceri care pornesc de la 5-10% pana la 65%, cum este cazul unor produse. Perioada de reduceri din sesiunea de Black Friday 2 pentru IT Galaxy este intre 29 noiembrie si 1 decembrie. Magazinul online vine cu reduceri de pana la 67% pentru unele produse, ca aceasta camera video. Alte produse interesante ce beneficiaza de o reducere semnificativa sunt laptopLenovo cu 16%, Samsung Smart TV cu 24% reducere sau Tableta [].

S-a dat startul la adevaratul Black Friday: Afla care sunt magazinele cu cele mai multe reduceri (VIDEO)

S-a dat startul la adevaratul Black Friday. Magazinele care ofera reduceri sunt luate cu asalt vineri de cei care spera sa puna mana pe produse ieftine. Anul trecut, peste 4 milioane de romani au luat parte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )