Libnet.ro
UNICEF

12:31

Black Friday - runda a doua: romanii au cumparat trei autoturisme si o motocicleta Harley Davidson

Adevărul Adevărul,
Black Friday - runda a doua: romanii au cumparat trei autoturisme si o motocicleta Harley Davidson

Black Friday a fost organizat anul acesta in doua sesiuni. Dupa ce saptamana trecuta eMAG a venit in oferta cu autoturisme, vanzand 60 de bucati, Domo a reactionat ,iar saptamana aceasta a adus si motociclete. continuă pe Adevărul

Domo vinde masini si motociclete Harley Davidson. Reduceri de Black Friday - runda a doua

Black Friday 2013, runda a doua, a venit la Domo cu oferte foarte ciudate. Dupa ce saptamana trecuta au avut probleme cu site-ul, cei de la Domo au acum in oferte motociclete Harley Davidson.

Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Compania F64 vorbeste despre invataturile din primul val de campanie Black Friday, pregatirile si imbunatatirile pentru a doua runda, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Black Friday, runda a doua: EuroGsm promite reduceri si pe 29 noiembrie

EuroGsm participasiin acest an la evenimentul de shopping Black Fridaysi a mizat pedoua perioade de vanzari. Prima s-a desfasurat in weekendul 22-24 noiembrie, urmand ca cele mai bune oferte sa fie accesibile si pe 29 noiembrie,atat in reteaua nationala de magazine, cat si peshop-ul online.

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international.

VIDEO Adevarul Live: cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti.

Black Friday 2013: Runda a doua incepe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Black Friday 2013 continua anul acesta cu o noua serie de reduceri pe 29 noiembrie. Exista si magazine online care au facut deja acest lucru, dar si unele care debuteaza acum.

Adevarul live de la 14.00: Cea de-a doua runda de Black Friday vine cu reduceri modeste si fel de fel de ciudatenii

La Adevarul live de la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vorbesc despre cea de a doua runda de reduceri de Black Friday organizata de magazinele romanesti.

Black Friday si in asigurari!.

Romanii au cumparat preponderent televizoare, telefoane, laptopuri, tablete si haine in aceasta campanie de Black Friday. Acum sunt invitati sa se si asigure! AstraOnline. ro, site-ul oficial de vanzari al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din Romania, si-a anuntat campania de reduceri pentru Black Friday. Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentantii site-ului spun .

VIDEO Despre a doua runda de Black Friday: reduceri modeste si tot felul de ciudatenii la promotie

Jurnalistii Adevarul Vlad Andriescu si Octavian Palade au discutat, la Adevarul Live, despre Black Friday 2. 0: ce oferte au magazinele online, ce se mai trece la promotie in ultima vineri din noiembrie si cum e dupa doua evenimente Black Friday in Romania.

Black Friday: Bilete pentru autocarele Euroline, la reducere.

Black Friday ajunge la compania Eurolines in zilele de 29,30 noiembrie si 1 decembrie 2013. Promotia se refera la biletele de autocar, care pot fi achizitionate online sau in agentiile firmei. Sunt puse la bataie bilete catre Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam, Bordeaux si spre oricare din destinatiile prin care Eurolines leaga Romania de Europa cu numai 50 de euro/persoana bilet dus sau 100 euro/persoana bilet dus-intors. Citeste si: Ce excursii au cumparat romanii de Black .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )