Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO. Documentarul despre Colectiv, publicat de Discovery Channel

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Documentarul despre Colectiv, publicat de Discovery Channel

Un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, din 20 octombrie 2015, soldata cu moartea a 63 de persoane, a fost difuzat, duminica, de Discovery Channel. continuă pe România Liberă

VIDEO. Documentarul despre Colectiv, publicat pe Youtube de Discovery

Un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, din 20 octombrie 2015, soldata cu moartea a 63 de persoane, a fost difuzat, duminica, de Discovery Channel.

VIDEO. Documentarul despre tragedia din Colectiv, difuzat duminica

Un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, din 20 octombrie 2015, soldata cu moartea a 63 de persoane, va fi difuzat, duminica, de Discovery Channel.

VIDEO Documentarul Discovery Channel despre tragedia Colectiv

Postul TV Discovery Channel a difuzat, duminica seara, anticipatul sau documentar despre incendiul din clubul Colectiv, din octombrie 2015, in care si-au pierdut viata 63 de persoane.

Balta Alba, documentarul despre marele cartier bucurestean si puzderia de muzicieni de acolo. Nu ca ar fi mare smecherie, dar niste radacini ar trebui sa avem si noi. Iar ele sunt aici, in Balta Alba

Daca sunteti inca nauciti de rockul optzecist cu balerini al tanarului Anton de la Eurovision sau daca veteranii Minculescu si Bittman v-au inflamat cu noul lor hit de rezonanta contemporana irlandeza, un posibil remediu vine din cluburile unde ruleaza, in prezent, documentarul Balta Alba. Filmul lansat recent de omul de radio Silviu Munteanu face ordine printre multe generatii de muzicieni romani si, desi supraliciteaza nostalgia cantarilor de altadata, reda increderea ca exista si la noi o scena muzicala diversa si interesanta, dincolo de pojghita slagarelor de sezon si a scamatoriilor de festival retro.

Ministrul Sanatatii despre Colectiv: Nimeni niciunde in lume nu e pregatit pentru o asemenea situatie

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, declara ca nimeni niciunde in lume nu este pregatit pentru o situatie precum cea inregistrata la Colectiv, ambasadori din mai multe tari spunandu-i ca statele pe care le reprezinta nu ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )