Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Elena Udrea ramane in arest. ICCJ a decis pastrarea masurii preventive

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Dosarul Gala Bute: Elena Udrea ramane in arest. ICCJ a decis pastrarea masurii preventive

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea si Rudel Obreja, judecati in arest preventiv

Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu vor judecati in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute, dupa ce instanta suprema a decis, la primul termen de judecata al cazului, mentinerea masurilor preventive dispuse in cazul celor trei.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla miercuri daca scapa de arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla, miercuri, daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor. Asta pentru ca astazi magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute. Udrea a fost trimisa marti in judecata in acest dosar. Daca va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 10 ani de inchisoare.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea afla joi daca va fi fi cercetrata in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce Magistratii Curtii Supreme au amanat pentru astazi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventivedispuse in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja ramane in arest, dar castiga reducerea numarului de persoane din celula si loc pentru a lua masa

Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curti Supreme au respins cererea acestuia de inlocuire a arestului preventiv. insa, judecatorii au constat incalcarea unor drepturi fata de fostul presedinte al FRB si au decis ca acestuia sa i se asigure spatiu personal si loc special amenajat pentru a lua masa. Decizia nu este definitiva.

VIDEO Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

Elena Udrea, trimisa in judecata pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

Udrea mai are o sansa sa scape de dupa gratii. Magistratii se pronunta azi in dosarul Gala Bute

Elena Udrea mai are o sansa sa scape de dupa gratii. Magistratii se pronunta astazi pe legalitatea masurii arestului preventiv in dosarul Gala Bute. intre timp, noi informatii in dosarul Elenei.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea afla joi daca ramane in arest in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata, informeaza B1 TV. Fostul ministru al Turismului a transmis, pe Facebook, ca nu are geanta de 50. 000 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )