Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO. Elena Udrea a ajuns, din nou, in arest. Decizia iCCJ nu este definitiva

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Elena Udrea a ajuns, din nou, in arest. Decizia iCCJ nu este definitiva

55: Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei. continuă pe România Liberă

VIDEO. Elena Udrea: Votul din Parlament nu a fost legal. Avocatii au contestat votul

30: Avocatii Elenei Udrea au contestat votul din Parlament.

VIDEO. Elena Udrea a ajuns la DNA. Avocatul deputatei: Votul din Parlament nu a fost legal

Deputata Elena Udrea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citata pentru audieri in dosarul Gala Bute.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

VIDEO Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL. Toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta

Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea preventiva a fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel.

Elena Udrea a ajuns in Parlament: O sa auziti ce am de spus. Nu pot vorbi despre cauza (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, luni, la Parlament, unde isi va sustine cauza in fata colegilor deputatilor, care trebuie sa voteze solicitarea DNA privind o noua cerere de arestare preventiva in dosarul Gala Bute. Elena.

Elena Udrea a ajuns, in catuse, in Arestul Central al Politiei Capitalei (VIDEO)

Elena Udrea a fost transportata miercuri, in catuse, catre Arestul Central al Politiei Capitalei. in baza mandatului de arestare, politistii au ridicat-o pe Udrea de la domiciliul sau si au dus-o in arestul,.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei. Udrea va sta in inchisoare cel putin 30 de zile

Update 16. 35 - Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )