Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest. continuă pe Hotnews

VIDEO. Elena Udrea a ajuns, din nou, in arest. Decizia iCCJ nu este definitiva

55: Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.

VIDEO. Elena Udrea a ajuns la DNA. Avocatul deputatei: Votul din Parlament nu a fost legal

Deputata Elena Udrea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citata pentru audieri in dosarul Gala Bute.

VIDEO. Elena Udrea: Votul din Parlament nu a fost legal. Avocatii au contestat votul

30: Avocatii Elenei Udrea au contestat votul din Parlament.

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

VIDEO Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL. Toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta

Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea preventiva a fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel.

Elena Udrea revine la inchisoare: arestare in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute.

iCCJ a admis cererea DNA. Elena Udrea poate fi arestata preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Fostul ministru va merge din nou in arestul Politiei Capitalei, dupa ce judecatorii au aprobat solicitarea DNA.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

Elena Udrea nu vrea sa fie arsa, doar putin parlita

Laura Codruta Kovesi a iesit astazi si a anuntat cu zambetul pe buze cate catuse a impartit anul trecut. Tot cu zambetul pe buze, dar cu catuse la maini a iesit si Elena Udrea din sediul DNA in urma.

UPDATE. Elena Udrea, la ICCJ: Conteaza mult pentru mine sustinerea lui Traian Basescu

Deputata Elena Udrea afla, miercuri, daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )