Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Elevii unei scoli din Prahova invata anatomie folosind scheletul unui fost director al institutiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elevii unei scoli din Prahova invata anatomie folosind scheletul unui fost director al institutiei

Elevii de la scoala din localitatea prahoveana Puchenii Mosneni invata anatomie pe scheletul unui fost director al scolii, fost invatator la inceputul secolului trecut, care a murit in jurul anului 1965 si care si-a lasat scheletul, prin testament, ca material didactic, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Si-a DONAT trupul scolii in care a predat. Elevii invata acum anatomia pe SCHELETUL fostului director

Elevii unei scoli din Prahova invata anatomie pe scheletul unui fost director al scolii si renumit dascal al satului. Barbatul a lasat cu gura de moarte ca oasele sale sa fie donate scolii. De peste 60 de.

Un urs a ramas blocat in gardul unei scoli din judetul Dambovita

Mai multi copii sunt blocati intr-o scoala, din cauza unui urs care s-a prins in gardul institutiei. Stire in curs de actualizare.

Dambovita: Un urs a ramas prins intr-un gard, in apropierea unei scoli. Elevii, tinuti in unitate

Un urs a ramas prins, joi, in gardul unei livezi din comuna damboviteana Bezdead, la aproximativ 200 de metri distanta de scoala din localitate, iar politistii le-au cerut cadrelor didactice sa nu le permita elevilor sa iasa din unitatea de invatamant pana cand animalul nu va fi tranchilizat, potrivit agentiei Mediafax.

Cum sunt ajutati elevii din mediul rural

Elevii unei scoli din municipiul Constanta au donat materiale didactice, mobilier scolar si imbracaminte unei scoli recent infiintate din comuna Corbu.

Elevii de la doua scoli din Galati au primit lectii de dirigentie de la mascatii Politiei Locale

Elevii de la Scoala Gimnaziala Nr. 7 si Scoala Gimnaziala Nr. 15 s-au intalnit, in cadrul orelor de dirigentie, cu reprezentantii Politiei Locale. Oamenii legii au raspuns invitatiei de a fi prezenti la o serie de activitati de prevenire, actiuni pe care Politia Locala Galati intentioneaza sa le desfasoare in cat mai multe scoli de pe raza municipiului.

VIDEO O namila de urs, de peste 200 de kilograme, a dat tarcoale unei scoli din Bezdead

Panica in aceasta dimineata in localitatea damboviteana Bezdead, unde un urs de peste 200 de kilograme a fost gasit prins intr-un gard, cel mai probabil intr-un lat pus de localnici. Totul s-a intamplat la nici 200 de metri de scoala generala din localitate.

FOTO VIDEO Elevii nimanui. Cu ce ajung elevii dintr-o comuna din Dambovita la scoala aflata a 7 kilometri distanta

Microbuzul scolar, care este destinat transportului elevilor din comuna Pietrari, este de aproape o jumatate de an in service, pentru reparatii capitale. Parintii spun ca primarul comunei, Cornel Coman, nu a miscat un deget pentru a remedia situatia, iar acum, elevii sunt nevoiti sa caute alternative pentru a ajunge la scoala care se afla la 7 kilometri distanta.

FOTO VIDEO Elevii nimanui. Cu ce ajung elevii dintr-o comuna din Dambovita la scoala aflata la 7 kilometri distanta

Microbuzul scolar, care este destinat transportului elevilor din comuna Pietrari, este de aproape o jumatate de an in service, pentru reparatii capitale. Parintii spun ca primarul comunei, Cornel Coman, nu a miscat un deget pentru a remedia situatia.

UPDATE: Incendiu violent la Manastirea Antonie cel Mare din Prahova. Au ars chiliile

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la Manastirea Antonie cel Mare din Dumbravesti, judetul Prahova. La fata locului au fost trimise sapte autospeciale cu apa si spuma, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Prahova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )