Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un urs a ramas blocat in gardul unei scoli din judetul Dambovita

Antena3 Antena3,
Un urs a ramas blocat in gardul unei scoli din judetul Dambovita

Mai multi copii sunt blocati intr-o scoala, din cauza unui urs care s-a prins in gardul institutiei. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

VIDEO Elevii unei scoli din Prahova invata anatomie folosind scheletul unui fost director al institutiei

Elevii de la scoala din localitatea prahoveana Puchenii Mosneni invata anatomie pe scheletul unui fost director al scolii, fost invatator la inceputul secolului trecut, care a murit in jurul anului 1965 si care si-a lasat scheletul, prin testament, ca material didactic, relateaza Mediafax.

Dambovita: Un urs a ramas prins intr-un gard, in apropierea unei scoli. Elevii, tinuti in unitate

Un urs a ramas prins, joi, in gardul unei livezi din comuna damboviteana Bezdead, la aproximativ 200 de metri distanta de scoala din localitate, iar politistii le-au cerut cadrelor didactice sa nu le permita elevilor sa iasa din unitatea de invatamant pana cand animalul nu va fi tranchilizat, potrivit agentiei Mediafax.

VIDEO O namila de urs, de peste 200 de kilograme, a dat tarcoale unei scoli din Bezdead

Panica in aceasta dimineata in localitatea damboviteana Bezdead, unde un urs de peste 200 de kilograme a fost gasit prins intr-un gard, cel mai probabil intr-un lat pus de localnici. Totul s-a intamplat la nici 200 de metri de scoala generala din localitate.

Panica la o scoala din Dambovita, dupa ce un urs a ramas captiv in gardul din jurul cladirii: 100 de elevi, paziti de jandarmi

Panica in judetul Dambovita. Un urs a ramas prins intr-un gard din apropierea unei scoli din comuna Bezdead. 100 de copii sunt blocati in cladire si paziti de mai multi jandarmi si politisti pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )