Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Evaluarea Nationala 2013 Rezultatele din tara si Bucuresti. Promovabilitate, cu peste 10 procente mai mult decat anul trecut

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Evaluarea Nationala 2013 Rezultatele din tara si Bucuresti. Promovabilitate, cu peste 10 procente mai mult decat anul trecut

Ministerul Educatiei a anuntat, sambata, ca pana la ora 16. 00 a centralizat aproximativ 90% din totalul rezultatelor la Evaluarea Nationala, datele partiale aratand ca 115. 730 de elevi, reprezentand 77,17% din totalul centralizat, au obtinut note peste 5. Promovabilitatea din acest an a fost cu peste zece procente mai mult decat in 2012, cand au promovat 66,21% dintre elevii care au sustinut probele, au declarat sambata, pentru Mediafax, oficiali din Ministerul Educatiei. continuă pe Hotnews

Evaluarea Nationala 2013 Rezultatele se afiseaza astazi

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2013, inainte de rezolvarea contestatiilor, vor fi afisate astazi la avizierele scolilor si pe site-urile scolilor. Tot astazi, intre orele 16:00 si 22:00, absolventii de clasa a VIII-a pot depune contestatii, urmand ca pe 3 iulie sa fie afisate rezultatele finale. Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre elevi. Media de admitere la liceu este media aritmetica intre media generala la Evaluarea Nationala si media generala de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a. Anul trecut, aproape 34% dintre absolventii claselor a VIII-a nu au reusit sa ia nici macar media 5.

Evaluarea Nationala 2013 Baremul integral de la examenul de Matematica

Baremul de evaluare si de notare a lucrarilor la examenul de Matematica, Evaluarea Nationala 2013, a fost publicat de Ministerul Educatiei. Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut astazi, 27 iunie, ultimul examen inainte de admiterea la liceu. La proba de Matematica, la primul subiect elevilor li s-a cerut sa scrie pe foaia de examen doar rezultatele exercitiilor, in timp ce la al doilea subiect au avut de rezolvat si un exercitiu de tip Ana are mere. Descarca din articol Baremul integral de la Matematica.

EVALUAREA NATIONALA 2013 Subiectele de la Matematica si cum se rezolva la Adevarul Live, de la ora 10,00

Subiectele primite de elevi la ultima proba de la Evaluarea Nationala 2013, cea la Matematica, care a inceput astazi la ora 9. 00, vor fi discutate si rezolvate la Adevarul Live, incepand cu ora 10. 00, alaturi de doi profesori din Capitala.

Evaluarea Nationala 2013 Ministerul Educatiei prelungeste programul de depunere a contestatiilor, in urma unei solicitari din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania

Ministerul Educatiei anunta ca a decis sa prelungeasca cu doua ore programul de depunere a contestatiilor pentru Evaluarea Nationala 2013. In consecinta, elevii vor putea depune contestatiile sambata intre orele 16. Modificarea a fost decisa in urma solicitarii venite din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, care a informat ministerul ca enoriasii sai respecta ziua de sambata ca pe una de repaus si de sarbatoare religioasa si nu pot intreprinde nici un fel de alte activitati laice, pana la apusul soarelui, argumenteaza Ministerul Educatiei.

Evaluarea Nationala 2013. Centru de corectare a lucrarilor, spart la Constanta fara a fi jefuit

Colegiul Tehnic Pontica din Constanta, care este centru zonal de corectare a lucrarilor de la Evaluarea Nationala 2013, a fost spart in noaptea din ajunul celei de-a doua probe a exmanului.

Evaluarea Nationala 2013 Cititorii HotNews.ro despre subiectele de la Matematica: Copiilor din ziua de azi li se cere sa fie prosti? / O sa devenim noi un fel de China pentru chinezi

Subiectele de la examenul de Matematica, Evaluarea Nationala 2013, sustinut astazi de catre absolventii de clasa a VIII-a au generat o adevarata dezbatere printre cititorii HotNews. ro. Sunt ingrijorator de simple, iar problema cu subiectele atat de simple e ca ii dezavantajeaza pe copiii care chiar au invatat si care o sa aiba aceeasi nota cu cei care nu ar fi putut rezolva o problema mai grea, au scris cititorii. Acum nici macar examenul nu mai arata nimic din valoarea copilului, au precizat acestia. Pe pagina de Facebook a HotNews. ro, exista si cititori care sustin ca exercitiile acelea par banale doar din cauza ca fiecare dintre noi am acumulat experienta dupa clasa a VIII-a.

Evaluarea Nationala 2013 Subiectele integrale la examenul de Matematica

Subiectele pe care absolventii de clasa a VIII-a le au de rezolvat astazi, 27 iunie, in examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale 2013 sunt structurate pe trei mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Examenul a inceput la ora 9:00 si dureaza doua ore, fiind ultima proba inainte de admiterea la liceu. La Matematica a fost extrasa varianta de subiecte numarul 3, fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte sunt acordate din oficiu. Vezi in articol subiectele integrale la Matematica - Evaluarea Nationala 2013.

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Focsani. Absolventii de clasa a VIII-a asteapta notele

Cei peste 2782 de elevi din Vrancea care au sustinut examenele de admitere in liceu afla sambata rezultatele la Evaluarea Nationala.

EVALUAREA NATIONALA 2013. Ce a scris un elev pe foaia de examen. Profesorii si-au facut cruce. E inadmisibil

EVALUAREANATIONALA2013: Dezamagirile in serie de la examenele nationale - atat Bacalaureatul, cat si Evaluarea Nationala - din anii trecuti scot la lumina generatii de elevi care nu sunt deloc.

EVALUAREA NATIONALA 2013. MODIFICAREA aprobata in urma cu putin timp de Ministerul Educatiei

Programul contestatiilor la Evaluarea Nationala a fost modificat, la cererea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. Astfel, in ziua de sambata, contestatiile pot fi primite pana la ora 22:00. Cererea a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )