Libnet.ro
UNICEF

10:16

VIDEO Explozie in Turcia. Cel putin o persoana a murit si sapte au fost ranite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Explozie in Turcia. Cel putin o persoana a murit si sapte au fost ranite

Cel putin o persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-o explozie ce s-a produs miercuri in nord-vestul Turciei, in orasul Bursa, care are peste 2,6 milioane de locuitori. continuă pe Adevărul

Explozie in Turcia. Cel putin o persoana a murit si sapte au fost ranite VIDEO

Cel putin o persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-o explozie ce s-a produs miercuri in nord-vestul Turciei, in orasul Bursa, care are peste 2,6 milioane de locuitori.

Atentat sinucigas in Turcia. Cel putin zece raniti

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate.

Irak: Cel putin sapte morti intr-un atentat sinucigas la Bagdad, revendicat de SI

Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata luni intr-un atentat sinucigas impotriva unei piete din capitala Irakului, Bagdad, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), transmite AFP, relateaza Agerpres.

Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC.

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si aproximativ 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana. Incidentul s-a produs intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, potrivit.

Accidentul nuclear de la Cernobil, produs acum 30 de ani, va genera riscuri inca cel putin 3.000 de ani

Zona din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobil va continua sa fie contaminata in urmatorii cel putin 3. 000 de ani, afirma experti internationali, la 30 de ani de la cel mai mare accident.

Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in nord-vestul Turciei

Un atentat sinucigas a fost comis miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei, informeaza AFP, citand surse oficiale. Cel putin zece persoane au fost ranite in urma atacului comis de o femeie.

Marian Darta, la un pas de moarte! Am nevoie de cel putin 16.000 de euro

Marian Darta a fost la un pas de moarte dupa ce a facut un accident vascular. Hair-stylistul se lupta cu cancerul de patru ani Am nevoie de cel putin 16. 000 de euro pentru operatie, a.

Atentate cu vehicul capcana la Bagdad. Cel putin opt morti si 30 de raniti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 30 au fost ranite in doua atentate cu vehicul capcana impotriva fortelor de securitate irakiene, sambata, la Bagdad, potrivit unor surse medicale.

Explozie in Turcia. Un soldat a murit si alti trei au fost raniti

Un soldat a murit si alti trei au fost raniti, luni, in sud-estul Turciei, dupa ce o bomba artizanala a explodat in timpul unei operatiuni militare care avea loc in orasul Nusaybin, potrivit un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )