Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in nord-vestul Turciei

B1 B1,
Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in nord-vestul Turciei

Un atentat sinucigas a fost comis miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei, informeaza AFP, citand surse oficiale. Cel putin zece persoane au fost ranite in urma atacului comis de o femeie. continuă pe B1

Atentat sinucigas in Turcia. Cel putin zece raniti

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate.

Tragedie in Suceava. Un barbat si-a pierdut viata si opt persoane au fost ranite intr-un accident provocat de un calugar (VIDEO)

Un barbat de 79 de ani a murit si 8 persoane au fost ranite dupa un accident provocat de un calugar. Potrivit presei locale, acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si a intrat pe contrasens acolo.

Tragedie in Suceava. Doi oameni si-au pierdut viata si sapte persoane au fost ranite intr-un accident provocat de un calugar (VIDEO)

Un barbat de 79 de ani si o alta persoana au murit, iar 7 persoane au fost ranite dupa un accident provocat de un calugar. Potrivit presei locale, acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si a.

Atentat cu masina-capcana. Armata siriana a fost atacata

Cel putin sase persoane au murit in urma unui atentat cu masina-capcana ce a avut loc luni, la un punct de control al armatei siriene din sudul Damascului, informeaza Reuters, citand informatii.

Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC.

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si aproximativ 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana. Incidentul s-a produs intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, potrivit.

Explozie in Turcia. Cel putin o persoana a murit si sapte au fost ranite VIDEO

Cel putin o persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-o explozie ce s-a produs miercuri in nord-vestul Turciei, in orasul Bursa, care are peste 2,6 milioane de locuitori.

VIDEO Explozie in Turcia. Cel putin o persoana a murit si sapte au fost ranite

Cel putin o persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-o explozie ce s-a produs miercuri in nord-vestul Turciei, in orasul Bursa, care are peste 2,6 milioane de locuitori.

Atentate cu vehicul capcana la Bagdad. Cel putin opt morti si 30 de raniti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 30 au fost ranite in doua atentate cu vehicul capcana impotriva fortelor de securitate irakiene, sambata, la Bagdad, potrivit unor surse medicale.

Irak: Cel putin sapte morti intr-un atentat sinucigas la Bagdad, revendicat de SI

Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata luni intr-un atentat sinucigas impotriva unei piete din capitala Irakului, Bagdad, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), transmite AFP, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )