Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Fetita din Buzau, ramasa cu mana infipta intr-o tepusa din gardul unei scoli

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fetita din Buzau, ramasa cu mana infipta intr-o tepusa din gardul unei scoli

O fetita de 11 ani care a incercat escaladarea unui gard metalic a trecut prin momente de cosmar dupa ce mana i-a alunecat intr-o tepusa metalica. Coplesita de durere, fetita a mai apucat sa tipe dupa care a ramas atarnata de gardul metalic. Un tanar de 25 de ani a intervenit imediat si a tinut-o in brate pana la venirea echipelor de salvare. continuă pe Adevărul

VIDEO O fetita din Buzau a ramas cu mana infipta intr-un varf metalic din gardul unei scoli

O fetita de 11 ani care a incercat escaladarea unui gard metalic a trecut prin momente de cosmar dupa ce mana i-a alunecat intr-o tepusa metalica. Coplesita de durere, fetita a mai apucat sa tipe dupa care a ramas atarnata de gardul metalic. Un tanar de 25 de ani a intervenit imediat si a tinut-o in brate pana la venirea echipelor de salvare.

Buzau: O fetita a ramas cu mana blocata in gardul unei scoli. Cum au reactionat pompierii...

O fetita din Buzau, in varsta de 10 ani, a ramas cu mana blocata in gardul unei scoli. Cea mica a ramas cu mana prinsa intre fiare, dupa ce a vrut sa sara gardul unitatii de invatamant din.

A incercat sa sara gardul unei scoli din Buzau,dar a ramas cu mana prinsa intre fiare. Cum au reactionat autoritatile

O fetita de aproximativ 10 ani, din Buzau, care a incercat sa sara gardul unei scoli din oras a ramas cu mana prinsa intre fiare. Pompierii au actionat de urgenta si au taiat gardul, pentru a-i salva.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Buzau. A murit lovit de tren

Accident teribil vineri seara, in judetul Buzau. Un tanar de 31 de ani a murit dupa ce a fost calcat de tren. Barbatul a fost lovit de trenul care circula pe directia Bucuresti-Iasi. Nu se stie pentru.

VIDEO Imagini din avion cu autostrada A3 Cmpia Turzii - Tg. Mures. Ce loturi ar putea fi gata n acest an si de ce nu ar putea fi totusi deschisi circulatiei

In prezent intre Campia Turzii si Targu Mures sunt in constructie circa 47 de km de autostrada, iar aproape 14 km de pe doua loturi ar putea fi terminati inca din acest an. Chiar si asa, sansele ca cele doua loturi sa fie si deschise circulatiei sunt minime, asta pentru ca nodul rutier necesar descarcarii traficului se afla pe un alt lot ce ar putea fi gata abia spre a doua jumatate din 2019. Asociatia Pro Infrastructura a publicat un video cu imagini din avion in care sunt surprinse cadre de pe traseul autostrazii Campia Turzii - Targu Mures.

VIDEO Imagini din avion cu autostrada A3 Cmpia Turzii - Tg. Mures. Ce loturi ar putea fi gata n acest an si de ce nu ar putea fi totusi deschise circulatiei

In prezent, intre Campia Turzii si Targu Mures sunt in constructie circa 47 de km de autostrada, iar aproape 14 km de pe doua loturi ar putea fi terminati inca din acest an. Chiar si asa, sansele ca cele doua loturi sa fie si deschise circulatiei sunt minime, asta pentru ca nodul rutier necesar descarcarii traficului se afla pe un alt lot ce ar putea fi gata abia spre a doua jumatate din 2019. Asociatia Pro Infrastructura a publicat un video cu imagini din avion in care sunt surprinse cadre de pe traseul autostrazii Campia Turzii - Targu Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )