Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO+FOTO Cel mai greu om din lume tocmai a slabit 250 de kilograme

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO Cel mai greu om din lume tocmai a slabit 250 de kilograme

Juan Pedro Franco detinea titlul de cel mai greu om din lume: cantarea nu mai putin de 595 de kilogr. continuă pe România Liberă

Salariul minim in Romania creste cel mai rapid din UE, desi ramane printre cele mai mici

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat.

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Cel mai ieftin telefon cu patru camere e pentru dependentii de poze

Este greu sa te entuziasmezi la cel mai ieftin telefon, dar Blu Vivo X are multe atuuri pe langa cele patru camere, doua principale si doua pentru selfie-uri. Blu este o companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a oceanului, dar face valuri in Statele Unite, iar dispozitivele din portofoliu par sa fie din ce [].

Cel mai in varsta chirurg din lume are 90 de ani si nu se gandeste la pensionare

Alla Ilinichna Levushkina lucreaza de 68 de ani cu bisturiul si este cel mai longeviv chirurg din Ru.

Doliu MONDIAL: A murit Billy Graham, cel mai influent PREDICATOR al secolului XX (VIDEO)

Evanghelistul Billy Graham, cel mai influent predicator al secolului XX, a murit miercuri, 21 februarie, la varsta de 99 de ani, anunta BBC. Grahama murit la resedinta sa din Montreat, Carolina de Nor.

S-a maritat cea mai sexy femeie din lume

Emily Ratajkowski, cea considerata de multi drept cea mai sexy femeie din lume, s-a maritat. Rapid, fara a avea o relatie de lunga durata. Iata cine este alesul! .

Halep, printre fetele de aur ale Romaniei: Femeile de la voi sunt cele mai talentate si inteligente din lume!

Daca baietii nu prea mai produc rezultate notabile in sport, in schimb, fetele tin stacheta sus. Datorita lor ne putem mandri cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cu cea mai buna handbalista.

Faze tari:Motivul pentru care oamenii nu au blana ca maimutele;Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare;Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India

Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India. Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme. Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare. Tatal sau sustine ca in doar doi ani, baiatul sau a facut 20 de oua.

Nu suntem deloc cea mai corupta tara din lume

Majoritatea tarilor din lume inregistreaza progrese nesemnificative sau deloc in ceea ce priveste eliminarea coruptiei, in timp ce analizele arata ca jurnalistii si activistii din tarile corupte isi risca viata in fiecare zi pentru libertatea de exprimare, potrivit raportului privind indicele de perceptie a coruptiei IPC) in 2017, elaborat de organizatia Transparency International TI).

Unde se afla cea mai frumoasa plaja din lume

Cea mai frumoasa plaja din lume se afla in insulele Turks si Caicos. Celebrul site de calatorii TripAdvisor a premiat acest colt de Paradis din Caraibe, dupa ce turisti din toata lumea au vorbit despre el la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )