Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Panamera facelift, acum mai buna si chiar reincarcabila la priza

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Panamera facelift, acum mai buna si chiar reincarcabila la priza

Cea mai sportiva si controversata limuzina sport de pe piata, Porsche Panamera, indrazneste sa tulbure din nou apele in segmentul sau clasa F) odata cu un facelift discret, dar plin de noutati de ordin tehnic. Versiunea Panamera Diesel are acum motor biturbo V6 de 3 litri, fata de un propulsor similar, dar cu o singura turbina pana acum, iar varianta hibrida reincarcabila la priza nou introdusa acum e o mare capodopera inginereasca. Mai mult decat atat, este disponibila acum si o versiune cu ampatament marit, denumita Executive, ce ofera mai mult loc pentru pasagerii din spate. Si atunci ce mai e de criticat la aceasta masina?. continuă pe Hotnews

Economia se sprijina din nou pe agricultura: cea mai buna productie de grau si secara din ultimii 8 ani

Productia de grau si secara din acest an totalizeaza 7,3 milioane de tone, fiind cea mai buna din ultimii opt ani, arata datele Ministerului Agriculturii.

Mamiferele cu cea mai buna memorie. isi pot recunoaste semenii si dupa o despartire de 20 de ani

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Chicago din SUA arata ca delfinii sunt capabili sa isi recunoasca confratii chiar si dupa o despartire de 20 de ani, fiind animalele cu cea mai lunga me.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )