Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Funk Rock Hotel aniverseaza 10 ani printr-o editie British

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Funk Rock Hotel aniverseaza 10 ani printr-o editie British

Funk Rock Hotel aniverseaza 10 ani printr-o editie British. Republica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers urca pe aceeasi scena sambata, 8 martie, in Club Colectiv pentru un super concert. Britanicii de la Republica promit un show incendiar si ne vor duce inapoi in anii 90 cu super hiturile Ready to Go si Drop Dead Gorgeous, alaturi de piese noi si funky, cu un sound electro infectios, numai bun de dansat. continuă pe Hotnews

Gala premiilor Oscar 2014, cea mai mare audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a.

Steve Ballmer regreta pentru Microsoft Mobile ultimii 10 ani

Intr-un interviu recent, fostul CEO Microsoft a recunoscut o greseala imensa a companiei pe care condus-o timp de 14 ani. in cazul in care nu era evident, universul gadgeturilor portabile la ora actuala este condus de Google prin a sa platforma Android si de Apple cu ale sale iDevice-uri. in contextul in care Microsoft realiza smartphone-uri cu mult inainte celor doua companii de mai sus, foarte multi s-au intrebat unde a gresit gigantul din Redmond. Zilele trecute, Steve Ballmer a [].

Gala premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani. Ceremonia a adunat in fata micilor ecrane peste.

Ionut Dumitru, Consiliul Fiscal: Economia trebuie sa creasca cu doua puncte peste zona euro, sa putem adopta euro in 10 ani

Romania are nevoie de o crestere economica cu doua puncte procentuale peste cea din zona euro pentru a putea sa adopte moneda unica europeana intr-un orizont de timp de zece ani, a declarat Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, intr-un interviu acordat Agerpres. Avem nevoie de o crestere economica de 3% - 4% pe an astfel incat, intr-un orizont rezonabil de timp, sa ajungem la un nivel satisfacator de convergenta reala. Daca economia ramane la o crestere in jurul a 2%, iar in zona euro creste la fel, cred ca discutia este inchisa. Ar trebui sa avem un diferential de crestere de cel putin doua puncte procentuale peste zona euro astfel incat, intr-un orizont de pana la 10 ani, sa putem adopta euro, a explicat presedintele Consiliului Fiscal.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )