Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Gol de senzatie marcat in poartea lui Real Madrid

Online Sport Online Sport,
VIDEO Gol de senzatie marcat in poartea lui Real Madrid

Amicalul dintre Olympique Lyon si Real Madrid, incheiat cu scorul de 2-2, a avut parte de un gol cu totul iesit din comun. O executie cum rar se poate vedea pe terenurile de fotbal. O bijuterie de gol marcat deClement Grenier. Vedeti mai jos executia acestuia din interiorul careului. continuă pe Online Sport

VIDEO Real Madrid a invins cu 6-0 in primul meci disputat sub comanda lui Ancelotti, inlocuitorul lui Mourinho

Real Madrid a schimbat antrenorul in aceasta vara, despartindu-se de Jose Mourinho si aducandu-l pe Carlo Ancelotti, fost la PSG.

Higuain lasa Real Madrid pentru Napoli

Desi a primit oferte de la Arsenal Londra si de la Juventus Torino pentru Gonzalo Higuain, Real Madrid s-a inteles cu Napoli pentru jucatorul argentinian.

Gareth Bale, tot mai aproape de Real Madrid. Fotbalistul ar deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Tottenham si Real Madrid negociaza intens transferul lui Gareth Bale de la Londra in capitala Spaniei. Potrivit ziarului spaniol Marca, mijlocasul este cu un picior si jumatate pe Santiago Bernabeu. Daca aceasta mutare se va realiza, suma de transfer va fi cea mai mare din istoria moderna a fotbalului.

Ronaldo isi va incheia cariera la Real Madrid

Cel putin asa afirma Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid, care mai spune ca nu a primit nicio oferta penntru Cristiano Ronaldo.

Debut in forta pentru Real Madrid in era Ancelotti

Real Madrid a revenit din vacanta cu chef de fotbal si in primul amical al verii sub comanda noului tehnician Carlo Ancelotti echipa din capitala Spaniei a facut scor de tenis cu divizionara secunda din Anglia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )