Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat, in noaptea de sambata spre duminica, decapitarea celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines, in contextul in care Statele Unite isi multiplica initiativele in vederea construirii unei coalitii internationale impotriva gruparii jihadiste ce seamana haos in Irak si Siria. SI a difuzat un mesaj video in care a filmat asasinarea lui David Haines, in varsta de 44 de ani, a anuntat centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE. Este vorba despre a treia executie de acest tip in decurs de o luna, dupa decapitarile jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff, luati ostatici tot in Siria. Ora 15:35: Inregistrarea video in care gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a ostaticului britanic David Haines este autentica, a anuntat duminica Ministerul britanic al Afacerilor Externe. continuă pe Hotnews

Gruparea Statul Islamic a revendicat executia prin decapitare a britanicului David Haines

Statul IslamicSI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a anuntat sambata centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

Gruparea Statul Islamic l-a decapitat pe britanicul David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste , a anuntat centrul american de supraveghere a.

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare (VIDEO)

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare. Voluntarul britanic David Haines ar fi fost executat, ca si in celelalte doua cazuri, in fata camerei de luat vederi. intr-o inregistrare.

Marea Britanie confirma ca inregistrarea executiei prin decapitare a ostaticului David Haines este autentica

Inregistrarea video in care gruparea Statul isamic revendica executarea prin decapitare a ostaticului David Haines este autentica, este anuntul facut cu putin timp in urma de Ministerul britanic al Afacerilor Externe, stirea fiind preluata de Mediafax.

Gruparea Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea lucratorului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC.

Gruparea Statul Islamic loveste din nou: afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea ostaticului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC.

Statul Islamic pregateste o noua decapitare. Americanii sunt ingrijorati de situatia ostaticului britanic

Oficialii din cadrul departamentului american de combatere a terorismului sunt ingrijorati ca gruparea Stat Islamic ar putea decapita un ostatic britanic saptamana urmatoare, avand in vedere practicile de la.

Statul Islamic anunta ca A MAI DECAPITAT UN OSTATIC

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a.

Departamentul american de combatere a terorismului, ingrijorat de o decapitare iminenta a unui britanic de catre Statul Islamic

Oficialii din cadrul departamentului american de combatere a terorismului sunt ingrijorati ca gruparea Stat Islamic ar putea decapita, saptamana viitoare, un jurnalist britanic, avand in vedere practicile de la.

Un lucrator umanitar britanic executat prin decapitare de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat decapitarea lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste. Anuntul a fost facut ieri de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )