Libnet.ro
UNICEF

09:31

Statul Islamic anunta ca A MAI DECAPITAT UN OSTATIC

Antena3 Antena3,
Statul Islamic anunta ca A MAI DECAPITAT UN OSTATIC

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a. continuă pe Antena3

Gruparea Statul Islamic l-a decapitat pe britanicul David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste , a anuntat centrul american de supraveghere a.

VIDEO Gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat, in noaptea de sambata spre duminica, decapitarea celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines, in contextul in care Statele Unite isi multiplica initiativele in vederea construirii unei coalitii internationale impotriva gruparii jihadiste ce seamana haos in Irak si Siria. SI a difuzat un mesaj video in care a filmat asasinarea lui David Haines, in varsta de 44 de ani, a anuntat centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE. Este vorba despre a treia executie de acest tip in decurs de o luna, dupa decapitarile jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff, luati ostatici tot in Siria. Ora 15:35: Inregistrarea video in care gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a ostaticului britanic David Haines este autentica, a anuntat duminica Ministerul britanic al Afacerilor Externe.

Gruparea Statul Islamic a revendicat executia prin decapitare a britanicului David Haines

Statul IslamicSI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a anuntat sambata centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare (VIDEO)

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare. Voluntarul britanic David Haines ar fi fost executat, ca si in celelalte doua cazuri, in fata camerei de luat vederi. intr-o inregistrare.

Gruparea Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea lucratorului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC.

Gruparea Statul Islamic loveste din nou: afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea ostaticului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC.

Un lucrator umanitar britanic executat prin decapitare de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat decapitarea lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste. Anuntul a fost facut ieri de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, transmite Mediafax.

Premierul britanic anunta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Premierul britanic David Cameron si-a afirmat duminica hotararea de a adopta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) responsabili de moartea lucratorului umanitar.

De ce este Statul Islamic o organizatie terorista atat de violenta?

Inca de la aparitia sa, organizatia terorista Statul Islamic SI) a fost asociata cu cele mai socante si crude crime. Cei doi jurnalisti americani decapitati, precum si numeroasele masacre organizate de rebelii islamisti arata violenta fara limite ale acestui grup. Cu toate acestea, poate fi explicata in vreun fel barbaria Statului Islamic, se intreaba BBC.

Pentagon: SUA vor stationa avioane militare la Erbil, in Kurdistanul irakian, de unde vor ataca Statul Islamic

Statele Unite vor incepe sa-si stationeze o parte dintre avioanele militare la Ebril, in regiunea autonoma irakiana Kurdistan, cu scopul de a efectua atacuri mai ofensive impotriva gruparii Statul Islamic SI), au anuntat joi oficiali de la Pentagon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )