Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gruparea Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Adevărul Adevărul,
Gruparea Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea lucratorului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Gruparea Statul Islamic loveste din nou: afirma ca l-a decapitat pe ostaticul britanic David Haines

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) din Irak a publicat, sambata, o noua inregistrare video in care se prezinta decapitarea ostaticului britanic David Haines, in varsta de 44 de ani, amenintat cu executia in urma cu doua saptamani, informeaza BBC.

VIDEO Gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat, in noaptea de sambata spre duminica, decapitarea celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines, in contextul in care Statele Unite isi multiplica initiativele in vederea construirii unei coalitii internationale impotriva gruparii jihadiste ce seamana haos in Irak si Siria. SI a difuzat un mesaj video in care a filmat asasinarea lui David Haines, in varsta de 44 de ani, a anuntat centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE. Este vorba despre a treia executie de acest tip in decurs de o luna, dupa decapitarile jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff, luati ostatici tot in Siria. Ora 15:35: Inregistrarea video in care gruparea Statul Islamic revendica executia prin decapitare a ostaticului britanic David Haines este autentica, a anuntat duminica Ministerul britanic al Afacerilor Externe.

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare (VIDEO)

Teroristii din gruparea Statul Islamic au revendicat o noua decapitare. Voluntarul britanic David Haines ar fi fost executat, ca si in celelalte doua cazuri, in fata camerei de luat vederi. intr-o inregistrare.

Gruparea Statul Islamic l-a decapitat pe britanicul David Haines

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste , a anuntat centrul american de supraveghere a.

Gruparea Statul Islamic a revendicat executia prin decapitare a britanicului David Haines

Statul IslamicSI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a anuntat sambata centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

Statul Islamic anunta ca A MAI DECAPITAT UN OSTATIC

Statul Islamic SI) a revendicat executia prin decapitare a lucratorului umanitar britanic David Haines, ca represalii fata de intrarea Marii Britanii in coalitia impotriva acestei organizatii jihadiste, a.

Povestea unei tinere de 14 ani, rapita de Statul Islamic si oferita cadou unor apropiati ai gruparii: Voiau sa devin sotia sau concubina lor

O noua poveste tulburatoare a unei adolescente yazidite, capturate de gruparea terorista Statul Islamic SI), a fost prezentata de curand de presa internationala. Narin, o tanara in varsta de doar 14 ani, a fost rapita de extremistii musulmani, batuta, casatorita fortat si amenintata cu violul.

Drama unei tinere de 14 ani, rapita de Statul Islamic si oferita cadou unor apropiati ai gruparii: Voiau sa devin sotia sau concubina lor

O noua poveste tulburatoare a unei adolescente yazidite, capturate de gruparea terorista Statul Islamic SI), a fost prezentata de curand de presa internationala. Narin, o tanara in varsta de doar 14 ani, a fost rapita de extremistii musulmani, batuta, casatorita fortat si amenintata cu violul.

SUA a declarat RAZBOI jihadistilor din Statul Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul.

Departamentul american de combatere a terorismului, ingrijorat de o decapitare iminenta a unui britanic de catre Statul Islamic

Oficialii din cadrul departamentului american de combatere a terorismului sunt ingrijorati ca gruparea Stat Islamic ar putea decapita, saptamana viitoare, un jurnalist britanic, avand in vedere practicile de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )