Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO HARTA zgomotului din Capitala. Zonele in care nu se poate sta in casa nici cu doua randuri de termopane

Hotnews Hotnews,
 VIDEO HARTA zgomotului din Capitala. Zonele in care nu se poate sta in casa nici cu doua randuri de termopane

Zgomotul din Capitala si alte orase ne imbolnaveste, iar autoritatile sunt surde la avertismentul medicilor. Primariile sunt obligate sa ia masuri pentru ca galagia de pe strada, zone industriale si intersectii sa ramana in limitele admise de lege. continuă pe Hotnews

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala; doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Doua tramvaie s-au ciocnit, sambata dupa-amiaza, intr-o intersectie pe Calea 13 septembrie din Capitala, anunta News. ro. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar nu s-a impus transportul la spital, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Rusia a testat arma care poate contracara scutul de la Deveselu. Motivul de ingrijorare pe care ar trebui sa-l aiba Romania

Armata rusa a testat o noua racheta destinata sistemului Iskander care poate transporta incarcatura nucleara, in cadrul planului de consolidare a apararii Rusiei si de contracarare a sistemelor.

Izvor cu puteri miraculoase in Apuseni! Atrage ca un magnet oameni din toata tara, care vor sa scape de boala

Izvorul Maicii Domnului din Posaga a intrat in legenda locului nu de acum, ci de sute de ani. Calugarii de la schitul din apropiere au construit o capela exact in locul de unde izvoraste apa.

Primarul din Fagaras: Ursul care a atacat marti dimineata o fata si un barbat, cautat de mai multe echipe de vanatori

Ursul care a atacat, luni dimineata, un barbat si o adolescenta din Fagaras este cautate de vanatori, a anuntat primarul localitatii, Gheorghe Sucaciu, care considera ca ursii care sunt agresivi trebuie recoltati, nu relocati.

Nota de plata o sa vina din partea oamenilor care isi vad votul batjocorit

Deputatul Victor Ponta afirma ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum, iar nota de plata o sa vina cu siguranta tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiti si de buna-credinta care au votat PSD si acum isi vad votul batjocorit fara rusine.

Ponta, despre PSD: Nota de plata o sa vina din partea oamenilor care isi vad votul batjocorit

Deputatul Victor Ponta spune, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum, iar nota de plata o sa vina cu siguranta tocmai din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )