Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor de votare: Sunt destul de optimist

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor de votare: Sunt destul de optimist

Igor Dodon a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca a primit semnate cu privire la unele incalcari in procesul electoral din diaspora, acolo unde a fost o mobilizare fara precedent. Dodon a afirmat ca este destul de optimist. El sustine ca in interiorul tarii are un avantaj semnificativ in fata Maiei Sandu. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor din Republica Moldova: A fost multa ura as spune, lupta la limita Calculele noastre arata ca noi conducem la o diferenta destul de mare

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit o prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare din tara, context in care le-a multumit cetatenilor, despre care spune ca au.

VIDEO Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Astazi vocea cetatenilor se va face auzita

Maia Sandu a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca institutiile statului nu s-au ridicat la nivelul provocarilor generate de aceste alegeri. Potrivit ei, CEC a inchis ochii la incalcari grave.

VIDEO Igor Dodon: Am votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova

Candidatul independent la functia de presedinte in alegerile din 15 noiembrie, Igor Dodon, si-a exprimat dreptul la vot, duminica, la ora 10. Presedintele in exercitiu a declarat ca a votat pentru independenta si statalitatea R. Moldova. Dodon a mentionat ca are incredere in viitorul R. Moldova.

Igor Dodon a obtinut 85,8% din voturile alegatorilor din Transnistria

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a fost votat de 85,8% din cetatenii R. Moldova care sunt stabiliti in Transnistria. De partea cealalta, Maia Sandu a fost votata de 14,2% din alegatorii din regiunea transnistreana care au mers la urnele de votare in cadrul alegerilor prezidentiale.

Igor Dodon ameninta ca va cere anularea rezultatelor alegerilor la unele sectii de votare din UE, daca va avea probe ca diaspora a fost adusa organizat la vot

Candidatul independent in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Igor Dodon, a anuntat ca va cere anularea rezultatelor alegerilor la unele sectii de votare din Uniunea Europeana, daca va detine probe ca diaspora a fost adusa la sectii in mod organizat.

VIDEO Miting in sustinerea lui Igor Dodon in centrului Chisinaului

Partidul Socialistilor din R. Moldova a organizat vineri, 13 noiembrie, un miting in sustinerea candidatului independent la functia de presedinte, Igor Dodon, la care au participat cateva sute de persoane, in pofida restrictiilor impuse de autoritati in contextul luptei cu pandemia COVID-19.

Renato Usatii solicita anularea inregistrarii lui Igor Dodon la functia de presedinte

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a depus la CEC o sesizare prin care solicita anularea inregistrarii candidatului independent Igor Dodon la functia de presedinte al Republicii Moldova. Acesta sustine ca detine probe ca Igor Dodon a cheltuit in campania electorala mult mai multi bani decat a declarat. Sunt temei clare ca a fost violata legislatia, a spus liderul PPPN, citat de IPN.

Ce sanse are Maia Sandu sa il invinga pe Igor Dodon. Euronews, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne, duminica, pentru a decide daca presedintele in exercitiu Igor Dodon va ramane la palatul prezidential de la Chisinau si in urmatorii patru ani .

De ce va pierde Igor Dodon alegerile prezidentiale (si va fi aleasa Maia Sandu Presedinte)

Falsul, minciuna, mijloace reprobabile, lipsa de etica si subminare a legitimitatii alegerilor, toate sunt caracteristicile campaniei electorale a inca presedintelui in functie al Republicii Moldova, pro-rusul ostentativ Igor Dodon.

UNIREA-ODIP: Oamenii lui Igor Dodon pregatesc dezordini in masa dupa alegeri

Reprezentantii Asociatiei UNIREA-ODIP sustin ca mai multe asociatii, care au tangente cu candidatul la prezidentiale Igor Dodon, pregatesc actiuni de dezordine in masa, imediat dupa alegeri, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )