Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Astazi vocea cetatenilor se va face auzita

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Astazi vocea cetatenilor se va face auzita

Maia Sandu a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca institutiile statului nu s-au ridicat la nivelul provocarilor generate de aceste alegeri. Potrivit ei, CEC a inchis ochii la incalcari grave. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor de votare: Sunt destul de optimist

Igor Dodon a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca a primit semnate cu privire la unele incalcari in procesul electoral din diaspora, acolo unde a fost o mobilizare fara precedent. Dodon a afirmat ca este destul de optimist. El sustine ca in interiorul tarii are un avantaj semnificativ in fata Maiei Sandu.

Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor din Republica Moldova: A fost multa ura as spune, lupta la limita Calculele noastre arata ca noi conducem la o diferenta destul de mare

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit o prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare din tara, context in care le-a multumit cetatenilor, despre care spune ca au.

VIDEO Maia Sandu a votat: Astazi aveti puterea sa-i pedepsiti pe cei care v-au mintit si v-au furat

Candida PAS in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Maia Sandu, si-a exprimatul dreptul la vot, duminica, la ora 9. Lidera PAS a declarat ca a votat pentru schimbare, pentru o Moldova in care oamenii au incredere in ziua de maine, pentru o Moldova de care sa fim cu totii mandri.

Prima reactie de la Maia Sandu dupa EXIT POLL alegeri prezidentiale Moldova. Oamenii au crezut ca nu aud bine

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivit primelor rezultate ale exit-pollului realizat telefonic de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice de la.

Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude

Maia Sandu a salutat duminica seara, dupa inchiderea urnelor la alegerile prezidentiale, mobilizarea extraordinara a moldovenilor si a atras atentia autoritatilor sa protejeze votul cetatenilor.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

VIDEO Premierul Romaniei le cere moldovenilor sa o voteze pe Maia Sandu la alegerile din 15 noiembrie

Premierul roman Ludovic Orban i-a indemnat pe alegatorii din R. Moldova s-o sprijine pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit lui Orban, aceste alegeri sunt decisive pentru viitorul tarii.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

Dodon, atac suburban la Maia Sandu: Cand dati mana cu o batranica, dupa asta de o suta de ori va spalati mainile

Igor Dodon a lansat un atac suburban la adresa Maiei Sandu vineri, 13 noiembrie, in ultima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu ca este lasa si fricoasa pentru ca a refuzat dezbaterile electorale. in plus, Dodon i-a reprosat Maiei Sandu ca nu este casatorita si ca ar merge la marsurile LGBT din Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )