Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Imagini spectaculoase cu o conducta de apa calda care s-a spart: apa a ajuns pana la etajul 4

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini spectaculoase cu o conducta de apa calda care s-a spart: apa a ajuns pana la etajul 4

Imagini spectaculoase au fost filmate duminica pe o strada din Constanta. O conducta de apa calda s-a spart, iar apa a tasnit pana la etajul 4 al unui bloc. continuă pe Adevărul

Constanta: O conducta de apa calda a cedat. Apa a tasnit pana la etajul patru, sub ochii locatarilor (VIDEO)

O conducta veche de 45 de ani a cedat, duminica, la Constanta, iar apa calda a tasnit pana la etajul patru al blocurilor din zona, sub privirile locatarilor. Totul s-a intamplat aproape de intrarea in.

VIDEO in Constanta s-a dat drumul la apa calda... pe strada O avarie a transformat o conducta in fantana arteziana

O avarie la o conducta de apa calda de pe o strada din Constanta a transformat trotuarul in fantana arteziana. Oamenii au privit, neputinciosi, de la geam sau din fata blocului.

Banda instalatorilor romani care i-a lasat pe francezi fara apa calda. Au furat circa 1.000 de centrale termice

Aproape 1. 000 de centrale termice au fost furate in Franta de o banda de hoti din Romania si Republica Moldova. Acestia actionau pe santiere si intrau, noaptea, in apartamentele care inca nu erau date in folosinta.

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

VIDEO Imagini de la sectiile de terapie intensiva care trateaza pacienti Covid, proiectate in Centrul Bucurestiului

Fotografii realizate de Cristian Movila si Capucine Gros si care documenteaza peste 70 de ore din lupta impotriva virusului COVID-19 in sectiile de terapie intensiva au fost montate intr-un manifest video care este proiectat incepand de vineri in centrul Bucurestiului. Manifestul video, cu un voice over al actorului Benedict Cumberbatch, poate fi vazut in Piata George Enescu din Bucuresti pana pe 23 octombrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )