Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO impuscaturi in Copenhaga: Mai multe persoane au fost ranite, alte 14 arestate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO impuscaturi in Copenhaga: Mai multe persoane au fost ranite, alte 14 arestate

14 tineri au fost arestati dupa ce sambata seara mai multe persoane au fost ranite in urma unui incident cu impuscaturi, in Copenhaga, Danemarca, potrivit euronews. continuă pe Hotnews

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Accident rutier, duminica dimineata, pe soseaua Buzau Ploiesti. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce o soferita a adormit la volan si s-a rasturnat cu masina in afara soselei.

Accident grav langa Capitala. Sunt mai multe victime

Accident grav sambata dimineata langa Capitala. O persoana a murit si alte sase persoane au fost ranite dupa ce autoutilitara in care se aflau a intrat in doua tiruri parcate la iesirea din.

Trei persoane au fost ranite la Pitesti dupa ce un autoturism a izbit un microbuz

Neatentia unei soferite s-ar fi putut incheia tragic, duminica, la Pitesti, dupa ce masina condusa de femeie a intrat intr-un microbuz.

Accident pe DN1. Trei persoane grav ranite

Trei persoane au fost ranite sambata, pe DN1, la iesirea din orasul Avrig, dupa ce un autoturism a intrat intr-un TIR si a fost proiectat intr-un alt automobil, potrivit Politiei. Pe DN 1, km.

VIDEO Inundatiile fac ravagii in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape

Inundatiile fac prapad in Insula Creta, unde mai multe localitati sunt sub ape, iar familii intregi au urcat pe case pentru a se salva in fata urgiei.

Accident grav in Capitala. Un barbat a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini. Circulatia este paralizata

Accident grav pe Bulevardul Cobalcescu din Capitala. Un sofer a facut infarct la volan si a lovit mai multe masini care erau parcate. Circulatia a fost blocata la fata locului. Au fost aduse mai multe.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

Alimentarea cu energie electrica intrerupta in mai multe zone limitrofe din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta partial in mai multe zone din jurul Bucurestiului, dar si din cartierul Colentina, in ziua de duminica, 7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00,.

VIDEO Jaf armat pe un aeroport international in Mexic: Un milion de dolari furati in 3 minute

Mai multe persoane armate au atacat in trei minute o furgoneta blindata pe o pista a unui aeroport international din centrul Mexicului, in timp ce banii erau pe punctul de a fi incarcati intr-un avion, si au reusit sa fuga cu un milion de dolari, relateaza AFP.

Cum functiona reteaua drogurilor in care a fost prins si fiul lui Andrei Plesu. Un britanic, pe lista suspectilor

Mai multe persoane vor fi audiate in cursul zilei de vineri, 5 aprilie, in dosarul de trafic de droguri deschis dupa perchezitiile ce au avut loc dimineata, la Bucuresti si Iasi. Pe lista suspectilor se afla si fiul scriitorului Andrei Plesu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )