Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Incendiile din Padurea Amazoniana se extind in ciuda mobilizarii avioanelor si soldatilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiile din Padurea Amazoniana se extind in ciuda mobilizarii avioanelor si soldatilor

Incendiile continua sa faca ravagii luni in Padurea Amazoniana din Brazilia, in ciuda mobilizarii avioanelor-cisterne, pompierilor si soldatilor pentru a lupta cu flacarile uriase, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Liderii G7 vor acorda un ajutor de 20 de milioane de dolari pentru a combate incendiile din Padurea Amazoniana

Liderii grupului celor sapte tari sunt aproape de a incheia un acord privind asigurarea unui ajutor in valoare de 20 de milioane de dolari pentru a opri incendiile din Padurea Amazoniana, a anuntat presedintia franceza, relateaza AFP si Reuters. Ajutorul presupune in principal trimiterea de bombardiere cu apa Canadair.

Incendiile din Padurea Amazoniana: Papa Francisc, ingrijorat pentru plamanul vital al planetei

Papa Francisc s-a declarat ingrijorat din cauza gravelor incendii din Padurea Amazoniana, acest plaman vital al planetei noastre, dupa traditionala slujba Angelus de duminica, oficiata in Piata San Pietro de la Vatican.

Incendiile din Padurea Amazoniana se extind! Consecinte catastrofale pentru intreaga planeta

Incendiile continua sa faca ravagii luni in Padurea Amazoniana din Brazilia, in ciuda mobilizarii avioanelor-cisterne, pompierilor si soldatilor pentru a lupta cu flacarile uriase. intre sambata si.

Emmanuel Macron vrea ca incendiile din Padurea Amazoniana sa fie pe agenda G7. Jair Bolsonaro il acuza de gandire colonialista

Presedintele francez Emmanuel Macron a spus ca numarul record de incendii din Padurea Amazoniana reprezinta o criza internationala, care trebuie sa fie printre principalele subiecte abordate in cadrul Summitului G7 din acest sfarsit de saptamana, informeaza BBC News.

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

Presat, presedintele Braziliei trimite armata sa lupte cu flacarile din Padurea Amazoniana

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a autorizat mobilizarea armatei in Padurea Amazoniana pentru a lupta contra incendiilor, dar a estimat ca aceste focuri nu pot servi drept pretext pentru sanctiuni internationale, scrie AFP.

Numeroase incendii devasteaza Padurea amazoniana. Presedintele francez Emmanuel Macron: Ne arde casa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca numarul record de incendii din Padurea Amazoniana reprezinta o criza internationala care trebuie sa se regaseasca prima in lista subiectelor.

De ce arde Padurea Amazoniana

Zecile de mii de incendii care devasteaza in prezent portiuni din bazinul raului Amazon sunt diferite de marile incendii de padure din Europa si America de Nord. Majoritatea focarelor de incendii din Padurea Amazoniana sunt provocate de oameni, care incearca astfel sa scape de reziduuri in zonele defrisate, explica experti citati de AFP.

Popularitatea guvernului Bolsonaro a scazut, in special din cauza criticilor pe seama incendiilor din Padurea Amazoniana

Rata de popularitate a guvernului de dreapta al presedintelui Jair Bolsonaro a scazut, potrivit unui sondaj publicat luni, de la 38,9% in februarie la 29,4% in luna august, aratand ca brazilienii sunt nemultumiti de performanat sa, relateaza Reuters.

Presedintele Braziliei sustine ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva incendiilor din padurea tropicala

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva numarului record de incendii din padurea amazoniana, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )