Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Incendiu la Herghelia Mangalia. Flacarile au cuprins un depozit de baloti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu la Herghelia Mangalia. Flacarile au cuprins un depozit de baloti

Incendiul a izbucnit joi seara la un depozit de baloti din incinta Hergheliei Mangalia. Flacarile se manifesta pe o suprafata de aproximativ 2. 000 de metri patrati. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Incendiu la Herghelia Mangalia. Flacarile au cuprins un depozit de baloti

Incendiul a izbucnit joi seara la un depozit de baloti din incinta Hergheliei Mangalia. Flacarile se manifesta pe o suprafata de aproximativ 2. 000 de metri patrati.

VIDEO Incendiu la Herghelia Mangalia. Flacarile au cuprins un depozit de 2.000 de metri patrati

Incendiul a izbucnit joi seara la un depozit cu baloti din incinta Hergheliei Mangalia. Flacarile se manifesta pe o suprafata de aproximativ 2. 000 de metri patrati.

Incendiu la un depozit de fan de la Herghelia Mangalia, suprafata afectata fiind de aproximativ doua mii de metri patrati/ Caii nu au fost evacuati

Un puternic incendiu a izbucnit, joi seara, la un depozit de fan de la Herghelia din Mangalia, fiind afectata o suprafata de aproximativ doua mii de metri patrati. Nu sunt persoane ranite si pana la ora transmiterii acestei stiri caii nu au fost evacuati. Pompierii incearca sa stinga focul si sa impiedice extinderea incendiului si in alte zone ale hergheliei, potrivit news. ro.

VIDEO Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Constanta

Un incendiu de proportii a izbucnit in centrul orasului Constanta, scrie publicatia locala Replica. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitati, in prima seara de Craciun, la intersectia Tomis cu Ferdinand, acolo unde mansarda unui bloc din zona Miga a fost cuprinsa de flacari.

VIDEO Incendiu devastator in centrul Constantei. Arde mansarda unei cladiri de patrimoniu din intersectia de la Miga

Un incendiu devastator a izbucnit in seara de Craciun, luni, 25 decembrie, in centrul Constantei. Pompierii intervin cu tot Detasamentul Fripis la actiune.

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu devastator in centrul Constantei. Arde mansarda unei cladiri din intersectia de la Miga, vizavi de Muzeul de Arta

Un incendiu devastator a izbucnit in seara de Craciun, luni, 25 decembrie, in centrul Constantei. Pompierii intervin cu tot Detasamentul Fripis la actiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )