Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Iohannis vrea sa ne vanda Ardealul! Cealalta fata a protestelor si un moment dintr-o seara care m-a speriat...

Adevărul Adevărul,
VIDEO Iohannis vrea sa ne vanda Ardealul! Cealalta fata a protestelor si un moment dintr-o seara care m-a speriat...

Protestele din Bucuresti pentru democratie si pentru respectarea dreptului la vot a Diasporei s-au transformat intr-o galceava damboviteana care mi-a provocat fiori pe sira spinarii. in Piata Universitatii, la Kilometrul 0, 200 de manifestanti s-au duelat in scandari cu o mana de pensionari chititi sa-i injure pe Basescu, Iohannis, Kovesi si DNA. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis vrea sa ne vanda Ardealul! Cealalta fata a protestelor din Bucuresti

Protestele din Bucuresti pentru democratie si pentru respectarea dreptului la vot a Diasporei s-au transformat intr-o galceava damboviteana care mi-a provocat fiori pe sira spinarii. in Piata Universitatii, la Kilometrul 0, 200 de manifestanti s-au duelat in scandari cu o mana de pensionari chititi sa-i injure pe Basescu, Iohannis, Kovesi si DNA.

Gabriela Firea il asteapta pe Iohannis la televiziuni: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol

Propunerea presedintelui ca dezbaterea intre candidatii la prezidentiale sa se desfasoare la palatul Cotroceni este dovada faptului ca echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol nu dezbatere, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

Victor Ponta: Daca Iohannis vrea sa vina cu Basescu la dezbaterile de la televiziuni, e dreptul lui (VIDEO)

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu vrea sa-l ajute pe Klaus Iohannis propunand ca dezbaterea electorala dintre ei sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Astfel, presedintele PSD.

Firea: Echipa Basescu-Iohannis vrea spectacol, nu dezbatere. il asteptam pe Iohannis la televiziuni

Echipa Basescu-Iohannis isi doreste spectacol, nu dezbatere, considera purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, care a adaugat ca Victor Ponta si staff-ul sau il asteapta pe candidatul ACL la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )