Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO: Istoria intalnirilor dintre Obama si Putin, marcata de priviri glaciale si strangeri de maini tensionate

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Istoria intalnirilor dintre Obama si Putin, marcata de priviri glaciale si strangeri de maini tensionate

Liderii Barack Obama si Vladimir Putin s-au intalnit pentru prima data in 2009, in Mexic si de-a lungul timpului cei doi sefi de stat au avut sase intalniri. Pe masura ce relatia dintre SUA si Rusia s-a deterioriat si intrevederile dintre Barack Obama si Vladimir Putin au devenit mai scurte si mai tensionate, marcate de momente stanjenitoare. continuă pe România Liberă

VIDEO Relatia Obama-Putin, in imagini amuzante

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin urmeaza sa se intalneasca, pentru prima data in ultimii doi ani, in marja Adunarii Generale a Natiunilor Unite, la New York. Cu aceasta ocazie, Russia Today a selectat mai multe inregistrari video amuzante relevante pentru relatia dintre cei doi lideri mondiali.

intalnirea Obama - Putin, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui sirian

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin s-au intalnit ieri seara la sediul Natiunilor Unite din New York. in centrul convorbirilor, care au durat 90 de minute, s-a aflat criza din Siria. SUA si Rusia sunt de acord in privinta combaterii Statului Islamic, dar au pareri diferite despre soarta politica a presedintelui sirian Assad.

VIDEO. Prima intalnire dintre un bebelus si cainele familiei, virala pe Internet

Relatia dintre caini si copii a fost dintotdeauna una speciala. Chiar daca cei mici nu stiu cum sa se comporte cu animalele, majoritatea cainilor nu reactioneaza instinctiv, din contra sunt extrem de jucausi. Acesta este si cazul unui bebelus din Londra care l-a intalnit, pentru prima data, pe Beagle, cainele familiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )