Libnet.ro
UNICEF

23:01

intalnirea Obama - Putin, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui sirian

Adevărul Adevărul,
intalnirea Obama - Putin, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui sirian

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin s-au intalnit ieri seara la sediul Natiunilor Unite din New York. in centrul convorbirilor, care au durat 90 de minute, s-a aflat criza din Siria. SUA si Rusia sunt de acord in privinta combaterii Statului Islamic, dar au pareri diferite despre soarta politica a presedintelui sirian Assad. continuă pe Adevărul

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin: sampanie cu parfum de Razboi Rece

Ce au discutat Barack Obama si Vladimir Putin. De la tribuna Adunarii Generale a ONU, presedintele american Barack Obama si omologul sau rus, Vladimir Putin, s-au acuzat reciproc ca sunt responsabili pentru haosul din Siria. Apoi, cei doi lideri au avut un tete-a-tete de 90 de minute, sub semnul dezacordului privind soarta presedintelui Bashar al Assad.

VIDEO Relatia Obama-Putin, in imagini amuzante

Presedintele american Barack Obama si omologul sau rus Vladimir Putin urmeaza sa se intalneasca, pentru prima data in ultimii doi ani, in marja Adunarii Generale a Natiunilor Unite, la New York. Cu aceasta ocazie, Russia Today a selectat mai multe inregistrari video amuzante relevante pentru relatia dintre cei doi lideri mondiali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )