Libnet.ro
UNICEF

19:16

VIDEO. Jucatori ai echipei Olympique Lyon, agresati de suporteri ai Bastia inaintea unui meci

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Jucatori ai echipei Olympique Lyon, agresati de suporteri ai Bastia inaintea unui meci

Mai multi suporteri au intrat pe teren, duminica, in timp ce jucatorii echipei Olympique Lyon faceau incalzirea pentru meciul din deplasare cu Bastia, din Ligue 1, si au atacat cativa fotbalisti, arata BBC. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Meci de fotbal cu violente, in Franta. Terenul stadionului Parc OL a fost invadat de suporteri, inaintea meciului Olympique Lyon - Besiktas

Meciul dintre echipele Olympique Lyon si Besiktas Istanbul, din prima mansa a sferturilor de finala ale Europa League la fotbal, a inceput, joi seara, cu o intarziere de 45 de minute, dupa ce spectatorii au invadat stadionul, informeaza AFP, citat de Agerpres. Totodata, intre suporteri au avut loc incidente violente, potrivit imaginilor aparute pe retelele de socializare.

UEFA va lua masuri disciplinare impotriva cluburilor Olympique Lyon si Besiktas Istanbul

Olympique Lyon va trebui sa raspunda in fata comisiei UEFA pentru deficientele organizatorice, legate in special de separarea suporterilor turci de cei ai echipei gazda in timpul meciului de joi din prima mansa a sferturilor de finala din Europa League.

UEFA a deschis proceduri disciplinare dupa incidentele de la Olympique Lyon - Besiktas

UEFA a anuntat, vineri, ca a deschis proceduri disciplinare care vizeaza cluburile Olympique Lyon si Besiktas, ca urmare a incidentelor de la meciul dintre cele doua echipe, contand pentru sferturile de finala ale Ligii Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )