Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis: Concluzia discutiilor din PNL este ca as fi o solutie pentru alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Concluzia discutiilor din PNL este ca as fi o solutie pentru alegerile prezidentiale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, afirma ca liberalii il vad ca pe o 'solutie' la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele demisionar al partidului, Crin Antonescu, a anuntat ca nu va mai candida pentru Cotroceni, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, gata sa intre in cursa prezidentiala, contra lui Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele intermiar PNL, Klaus Iohannis, este gata sa intre in lupta pentru prima functie in stat, contra lui Victor Ponta. Primarul Sibiului este convins ca premierul va candida la prezidentiale. Parerea.

Politic Show: Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat; Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea PPDD la guvernare; Emil Boc: PNL si PDL ar trebui sa faca fuziune prin comasare, nu prin absorbtie

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru: PSD vrea sa puna mana pe Curtea de Conturi pentru a ascunde modul in care foloseste. UNPR, cheia actualei guvernari. Parlamentarii din formatiunea lui Gabriel Oprea activeaza acum in grupul PSD. Insa daca ar decide sa iasa.

5 mituri despre doi romani providentiali: Klaus Iohannis si Raed Arafat

Klaus Iohannis, primarul de origine germana al Sibiului, vorbeste molcolm, in cuvinte putine. Raed Arafat, medicul de origine palestiniana care a pus bazele SMURD, are un discurs articulat, imperativ. Acesta este insa probabil singura diferenta majora dintre doua personaje care apar pe scena publica in momente cheie pentru Romania.

Deziluzia optica. Santa Klaus Iohannis

Klaus Iohannis la o pomana electorala, tinand in mana un colac exact cum ii place presedintelui Basescu: impleticit. Daca va ajunge la Cotroceni, vom schimba un presedinte cu mersul impleticit cu unul cu.

Calin Popescu Tariceanu: Cand mi-am dat demisia din PNL, am spus ca ma disociez clar de modul in care s-a produs ruperea USL

Mircea Ionescu Quintus a declarat, in cadrul unui interviu exclusiv acordat lui Adrian Ursu, ca nu intelege de ce Calin Popescu Tariceanu a plecat din PNL. in cadrul emisiunii Secvential, Calin Popescu.

Au descoperit cea mai mare COMOARA din Ocean. Este de trei ori mai mare decat Germania

Pamantul nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi omul si-a pus amprenta asupra Terrei, iar multe lucruri au fost distruse din cauza poluarii, exista locuri perfecte pe suprafata Pamantului, pe care oamenii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )