Libnet.ro
UNICEF

01:06

Politic Show: Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat; Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea PPDD la guvernare; Emil Boc: PNL si PDL ar trebui sa faca fuziune prin comasare, nu prin absorbtie

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat; Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea PPDD la guvernare; Emil Boc: PNL si PDL ar trebui sa faca fuziune prin comasare, nu prin absorbtie

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru: PSD vrea sa puna mana pe Curtea de Conturi pentru a ascunde modul in care foloseste. UNPR, cheia actualei guvernari. Parlamentarii din formatiunea lui Gabriel Oprea activeaza acum in grupul PSD. Insa daca ar decide sa iasa. continuă pe Hotnews

INTERVIU Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit la Adevarul Live despre planurile sale in fruntea partidului, despre fuziunea cu PDL, dar si despre proiectul de tara nascut din viitoarea constructie de dreapta.

Iohannis, presedinte interimar la PNL.

Surse politice anunta ca Iohannis va fi pus presedinte interimar la PNL. Masura, dupa ce, sambatap, Crin Antonescu s-a retras din cursa pentru prezidentiale si de la interimatul partidului.

VIDEO Oficial: Klaus Iohannis este presedinte interimar al PNL pana la congresul extraordinar

Klaus Iohannis va fi presedinte interimar al PNL pana la organizarea congresului extraordinar de la sfarsitul lunii iunie, ca urmare a deciziei lui Crin Antonescu de a renunta la pozitia de sef interimar al partidului. Anuntul a fost facut, luni, de primarul Sibiului. Conform statutului, in calitate de prim-vicepresedinte, am preluat interimar functia de presedinte al partidului. I-am multumit lui Crin Antonescu pentru activitatea extraordinara pe care a depus-o ca presedinte de partid. A fost un presededinte exceptional pentru PNL, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis despre candidatura la prezidentiale: In cazul in care mi se propune, sunt dispus

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni ca, in cazul in care i se va propune candidatura la alegerile prezidentiale, este dispus sa intre in competitia electorala, mentionand insa ca doreste sa existe o dezbatere pe aceasta tema si in organizatiile PNL. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Iohannis a raspuns: Nu m-a rugat nimeni sa fac asa ceva, dar eu i-am rugat pe colegii din partid sa dezbata in organizatiile lor aceasta chestiune, dupa care probabil vom avea intern o faza de armonizare si congresul poate ajunge in situatia sa ia o decizie.

Klaus Iohannis a fost numit presedinte interimar la PNL

Update 16:16 Iohannis: Sunt dispus sa candidez la Presedintie, daca cineva imi propune Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat astazi ca este dispus sa candideze la Presedintie in situatia in care i s-ar propune acest lucru. ---- *Update 16:10 Iohannis: Conform statutului, am preluat interimar functia de presedinte.

Klaus Iohannis, ales presedinte interimar la PNL

Update 15. 05 - Klaus Iohannis a fost ales, luni, presedinte interimar la PNL, pana la organizarea congresului extraordinar de la sfarsitul lunii iunie, dupa ce Crin Antonescu a renuntat si la functia de sef.

Klaus Iohannis a fost numit presedinte interimar al PNL

Membrii Biroului Pemanent National al PNL l-au numit luni pe Klaus Iohannis in functia de presedinte interimar al partidului, dupa retragerea lui Crin Antonescu, informeaza B1 Tv. Crin Antonescu a fost un p.

Sunt dispus sa candidez la prezidentiale

Klaus Iohannis, noul presedinte interimar al PNL, este dispus sa candideze la prezidentiale, sustinand ca are sanse rezonabile sa-l depaseasca pe Victor Ponta intr-o competitie electorala.

VIDEO Boc: Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL la prezidentiale, il sustin si ii voi face campanie/ Predoiu: Daca Boc ar fi castigat competitia interna din PDL, l-as fi sustinut pe el, nu pe altcineva

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri ca presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL la prezidentiale si ca acesta porneste cu prima sansa in alegeri, el precizand ca il sustine cu toata convingerea si ca ii va face campanie total, informeaza Mediafax. Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a raspuns afirmatii facut de Emil Boc, aratand ca, daca Boc ar fi fost desemnat prezidentiabilul PDL, el l-ar fi sustinut, nu pe altcineva.

Emil Boc: Klaus Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL si porneste cu prima sansa in alegerile prezidentiale

Presedintele interimar alPNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL, a declarat, miercuri, fostul premier Emil Boc, precizand ca acesta porneste in cursa pentru prezidentiale cu prima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )