Libnet.ro
UNICEF

01:06

Deziluzia optica. Santa Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Deziluzia optica. Santa Klaus Iohannis

Klaus Iohannis la o pomana electorala, tinand in mana un colac exact cum ii place presedintelui Basescu: impleticit. Daca va ajunge la Cotroceni, vom schimba un presedinte cu mersul impleticit cu unul cu. continuă pe Antena3

Deziluzia Optica: Cu buzele curate

Poza de la telespectatori. Elena Basescu arata ca o pagubita: a ramas cu buzele umflate. Emisiunea Deziluzia optica va prezinta politicienii intr-una dintre putinele ipostaze in care nu mint: in poze.

Deziluzia Optica: Buzita, te-astept diseara la portita

Poza primita de la cititori. in timp ce inamicii politici al tatalui sau zac la Poarta Alba, EBA se uita la poarta noua. Emisiunea Deziluzia optica va prezinta politicienii intr-una dintre putinele.

5 mituri despre doi romani providentiali: Klaus Iohannis si Raed Arafat

Klaus Iohannis, primarul de origine germana al Sibiului, vorbeste molcolm, in cuvinte putine. Raed Arafat, medicul de origine palestiniana care a pus bazele SMURD, are un discurs articulat, imperativ. Acesta este insa probabil singura diferenta majora dintre doua personaje care apar pe scena publica in momente cheie pentru Romania.

Mircea Geoana, la Antena 3, despre candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale: Uneori crezi ca scapi de dracu' si dai de tac-su

Mircea Geoana a afirmat miercuri, invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca liberalii au ascultat cantecul de sirena al lui Traian Basescu si a comentat eventuala candidatura a lui Klaus Iohannis la prezidentiale facand referire la Basescu si un proverb romanesc: 'Uneori crezi ca scapi de dracu' si dai de tac-su'.

Emil Boc: Klaus Iohannis pare a fi candidatul PNL si PDL si porneste cu prima sansa in alegerile prezidentiale

Presedintele interimar alPNL, Klaus Iohannis, pare a fi candidatul PNL si PDL, a declarat, miercuri, fostul premier Emil Boc, precizand ca acesta porneste in cursa pentru prezidentiale cu prima.

Ivan: Klaus Iohannis, un pericol pentru PSD? Nicidecum!

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, la RFI ca o eventuala candidatura a lui Klaus Iohannis la prezindetiale nu incurca planurile PSD.

Radu Banciu: Klaus Iohannis spune lucruri coerente si de bun simt, dar nu trece sticla

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, imaginea lui Klaus Iohannis, care a preluat interimatul la PNL dupa demisia.

INTERVIU Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit la Adevarul Live despre planurile sale in fruntea partidului, despre fuziunea cu PDL, dar si despre proiectul de tara nascut din viitoarea constructie de dreapta.

Klaus Iohannis viseaza la prezidentiale inca din 2001

Dupa retragerea lui Crin Antonescu, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar putea candida la prezidentiale. Primarul Sibiului spune ca va lua aceasta decizie daca va fi propus de colegii din partid. Din.

Adevarul Live, de la ora 16.00: Klaus Iohannis vorbeste despre candidatura la presedintie si proiectul sau pentru Romania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat cert la sefia PNL dupa retragerea lui Crin Antonescu si creditat de sondaje cu o cota de incredere egala cu cea a lui Victor Ponta, vorbeste, astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00 despre sansele pe care le are sa ajunga alesul dreptei unite in cursa prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )