Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare. continuă pe Hotnews

VIDEO. Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala.

Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala.

UPDATE. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai, la invitatia Majestatii sale. ---Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa.

VIDEO. Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si gratierii. Trebuie sa se reinceapa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intampla in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis a declarat marti ca PNL isi doreste o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intimpla in 2015 sau cel mai tirziu in 2016. Presedintele ales al Romaniei a spus ca PNL isi doreste schimbarea configuratiei in Parlament, in timp ce Vasile Blaga, prezent la aceeasi conferinta de presa, a anuntat ca PNL nu va primi parlamentari traseisti. Blaga a amintit insa ca in unele partide din actuala coalitie de guvernare exista curente de opinie favorabile ruperii de PSD, dind de inteles ca in acest mod va incerca PNL pentru schimbarea raportului de forte din Parlament.

Emil Constantinescu, catre Klaus Iohannis: Va felicit pentru succes, aveti sarcina de a propune un proiect de anvergura pentru tara

Fostul presedinte Emil Constantinescu l-a felicitat marti, intr-o scrisoare deschisa, pe Klaus Iohannis pentru succesul in alegeri, apreciind ca acestuia ii revine acum sarcina de a propune un proiect de mare anvergura pentru tara, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis, felicitat de PMP pentru alegerea in functia de presedinte

PMP il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte, intr-un comunicat remis marti seara, mentionand ca liderul ACL era alegerea mai buna in turul doi de scrutin si cerandu-i acestuia sa-i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )