Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis, felicitat de PMP pentru alegerea in functia de presedinte

B1 B1,
Klaus Iohannis, felicitat de PMP pentru alegerea in functia de presedinte

PMP il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte, intr-un comunicat remis marti seara, mentionand ca liderul ACL era alegerea mai buna in turul doi de scrutin si cerandu-i acestuia sa-i. continuă pe B1

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

Klaus Iohannis, prima declaratie oficiala dupa alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni prima sa conferinta de presa oficiala, in care a multumit romanilor pentru prezenta mare la urne si mai ales celor din diaspora, pentru.

Emil Constantinescu, catre Klaus Iohannis: Va felicit pentru succes, aveti sarcina de a propune un proiect de anvergura pentru tara

Fostul presedinte Emil Constantinescu l-a felicitat marti, intr-o scrisoare deschisa, pe Klaus Iohannis pentru succesul in alegeri, apreciind ca acestuia ii revine acum sarcina de a propune un proiect de mare anvergura pentru tara, transmite Agerpres.

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

Candidatul la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a votat duminica, la ora 11. 23, in municipiul Sibiu, oras unde a fost alses de 4 ori la rand in functia de primar. Am votat pentri Romanie.

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

Ce viziune are Klaus Iohannis in privinta economiei si a sistemului de taxare

Klaus Iohannis, viitorul presedinte al Romaniei, nu s-a avantat sa ofere multe promisiuni in programul electoral pe care l-a avut, neavand nici foarte multe cifre pe care mediul de afaceri sau economistii sa le discute. Care este, totusi, viziunea.

Klaus Iohannis, presedintele jucator de tenis

Klaus Iohannis a fost ales duminica noul presedinte al Romaniei cu o majoritate consistenta in fata contracandidatului sau social-democrat, Victor Ponta.

Klaus Iohannis, invitat de Iordanescu la amicalul cu Danemarca

Noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat de selectionerul Anghel Iordanescu, marti seara, la partida amicala pe care Romania o sustine pe Arena Nationala in compania Danemarcei de la ora 20:30.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sunt pozitionati pe buletinul de vot cei doi candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Angela Merkel, mesaj catre Klaus Iohannis: Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra!

Klaus Iohannis a fot felicitat marti de Angela Merkel, pentru victoria in alegerile prezidentiale, cancelarul german asigurandu-l pe presedintele ales ca tara sa va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )