Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO. Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala.

UPDATE. Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai la investitura sa

UPDATE - Presedintele ales, Klaus Iohannis, il invita pe Regele Mihai la ceremonie de investitura a sa in functia de presedinte. Invitatia vine dupa ce Iohannis a fost invitat, la randul sau, la o masa festi.

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai I la investitura sa

Castigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la investitura sa in functia de presedinte al Romaniei.

Porti Deschise la Palatul Elisabeta: Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere. Klaus Iohannis participa la eveniment

Regele Mihai I isi serbeaza miercuri ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. Regele i-a invitat pe toti romanii din tara si din Republica.

VIDEO. Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si gratierii. Trebuie sa se reinceapa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa

A fost sarbatoare la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I si-a serbat ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani, asa ca Regele Mihai I i-a invitat pe.

Adrian Ursu, despre Regele Mihai: Cu prezenta unui simbol te obisnuiesti si il tratezi ca pe un lucru banal

Presedintele ales, Klaus Iohannis, il invita pe Regele Mihai la ceremonie de investitura a sa in functia de presedinte. Invitatia vine dupa ce Iohannis a fost invitat, la randul sau, la o masa festiva, la.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )