Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Lenovo lanseaza tabletele Yoga despre care spune ca au cea mai mare autonomie din piata: maxim 18 ore

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lenovo lanseaza tabletele Yoga despre care spune ca au cea mai mare autonomie din piata: maxim 18 ore

Lenovo a lansat doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata, scrie PC World. Tabletele lansate pana acum au maxim 11 ore autonomie promisa, dar in uzul de zi cu zi valorile sunt clar mai mici, in special la partea video. Tabletele Yoga a fost lansate la New York de Ashton Kutcher. continuă pe Hotnews

VIDEO! Lexus lanseaza masina care iti deseneaza portretul in timp ce conduci

In urma unui experiment, modelul IS 300h al masinii Lexus va dispune de un sistem care schiteaza in timp real portretul soferului, in functie de stilul de conducere.

Cele mai utile 10 combinatii de taste despre care nu stiai

Iata 10 combinatii de taste mai putin stiute care te pot ajuta sa economisesti timp cand navighezi pe Internet sau lucrezi la calculator.

La Istanbul se inaugureaza primul tunel feroviar pe sub Bosfor, proiect despre care se discuta inca de acum 150 de ani

La Istanbul se inaugureaza marti primul tunel feroviar pe sub Bosfor care va uni partea europeana si cea asiatica, permitand metroului sa transporte 150. 000 de pasageri/ora si sa mai simplifice traficul in metropola cu 15 milioane de locuitori. Proiectul a inceput pe vremea cand Recep Tayyip Erdogan era primar al capitalei, iar finalizarea tunelului s-a facut cu patru ani mai tarziu, din cauza unor descoperiri arheologice majore, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )