Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Liga Campionilor: HCM Baia Mare, la un meci distanta de faza grupelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga Campionilor: HCM Baia Mare, la un meci distanta de faza grupelor

HCM Baia Mare a trecut, sambata, de Viborg, scor 26-25, si s-a calificat in finala turneului preliminar pentru grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa pregatita de Constantin Buceschi se afla la un singur meci distanta de faza grupelor din C1. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: HCM Baia Mare, la un meci distanta de faza grupelor

HCM Baia Mare a trecut, sambata, de Viborg, scor 26-25, si s-a calificat in finala turneului preliminar pentru grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa pregatita de Constantin Buceschi se afla la un singur meci distanta de faza grupelor din C1.

HCM Baia Mare se lupta pentru grupele Ligii Campionilor. Romancele vor intalni danezele de la Viborg

HCM Baia Mare va infrunta Viborg sambata, incepand cu ora 11. 00, intr-o partida contand pentru turneul de calificare in grupele Ligii Campionilor.

UPDATE FOTO HCM Baia Mare le-a batut pe danezele de la Viborg cu 26 la 25. Romancele vor juca pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor

Reprezentata Romaniei, HCM Baia Mare, a debutat azi in turneu contra mult titratei echipe daneze Viborg. Peste 2. 000 de persoane au venit la Sala Polivalenta Lascar Pana.

FOTO Handbal. Victorie uriasa pentru HCM Baia Mare cu Viborg! Romancele, la un pas de grupele Ligii Campionilor

Reprezentata Romaniei, HCM Baia Mare, debuteaza in turneu contra mult titratei echipe daneze Viborg. Peste 2. 000 de persoane au venit pana acum la Sala Polivalenta Lascar Pana.

UPDATE FOTO Peste 2.000 de baimareni au venit sa-si sustina echipa de handbal feminin in partida din Liga Campionilor

Reprezentata Romaniei, HCM Baia Mare, debuteaza, azi, 14 septembrie, de la ora 11. 00, in turneu contra mult titratei echipe daneze Viborg. Peste 2. 000 de persoane au venit pana acum la Sala Polivalenta Lascar Pana.

UPDATE FOTO Peste 2.000 de baimareni au venit sa-si sustina echipa de handbal feminin in partida din Liga Campionilor

Reprezentata Romaniei, HCM Baia Mare, debuteaza, azi, 14 septembrie, de la ora 11. 00, in turneu contra mult titratei echipe daneze Viborg. Peste 2. 000 de persoane au venit pana acum la Sala Polivalenta Lascar Pana.

Ancelotti: Casillas va fi titular, marti, in Liga Campionilor.

Portarul emblematic al nationalei Spaniei, Iker Casillas, de mai multe luni rezerva la Real Madrid, va fi titular, marti, in meciul cu Galatasaray, din grupele Ligii Campionilor, a anuntat tehnicianul Carlo Ancelotti, conform Mediafax. Marti, Casillas va juca in Liga Campionilor, a spus Ancelotti, care, la fel ca predecesorul sau Jose Mourinho, l-a preferat pe Diego Lopez pentru meciurile din campionatul Spaniei. Intrebat despre posibilitatea de a folosi un portar in campionatul spaniol si .

FOTO Cainii maidanezi din Baia Mare vor fi dusi la adapost

O data cu adoptarea legii privind cainii fara adapost, autoritatile locale sunt cele care decid care este soarta maidanezilor. in Baia Mare s-a ales solutia ca maidanezii sa fie dusi la adapostul municipalitati, fara ca acestia sa fie eutanasiati. Adapostul din Baia Mare poate gazdui peste 800 de caini, iar in acest moment este ocupat in proportie de aproximativ 20%.

Cum pregateste un mogul asiatic exploatarea aurului cu cianuri in Baia Mare.

In timp ce protestele impotriva exploatarii miniere din Rosia Montana ating apogeul, la cateva sute de kilometri mai la nord, in Baia Mare, un mogul kazah se pregateste sa reia exploatarea cu cianuri a minereului si sterilului aurifer. Aceasta exploatare ar urma sa aiba loc cu ajutorul activelor fostei uzine Aurul din Baia Mare, care a dat faliment dupa accidentul ecologic din anul 2000. Atunci, din cauza ploilor abundente, digul de pamant al unui iaz cu cianuri s-a rupt, iar apa s-a revarsat .

Handbal: Victorie uriasa pentru Baia Mare. 26-25 cu Viborg! Romancele sunt la un meci de grupele Ligii Campionilor

Sustinute de 2500 de suporteri, handbalistele antrenate de Costica Buceschi au facut un meci mare contra danezelor de la Virborg si vor lupta maine pentru accederea in grupele Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )