Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO LIGA I: Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, scor 3-0

Hotnews Hotnews,
 VIDEO LIGA I: Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, scor 3-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), echipa Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a XVII-a a Ligii I. Potrivit Mediafax, golurile au fost marcate de Shamsin '58 si Alex Dos Santos '85 si '90. continuă pe Hotnews

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, scor 3-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), echipa Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Shamsin.

LIGA I: Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, scor 3-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), echipa Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a XVII-a a Ligii I. Potrivit Mediafax, golurile au fost marcate de Shamsin '58 si Alex Dos Santos '85 si '90.

Pandurii Targu-Jiu a invins Universitatea Cluj si a urcat pe locul patru in Liga I

Formatia Pandurii Targu-Jiu a invins Universitatea Cluj cu scorul de 3-0, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul XIX a Ligii I.

Bust al lui Sergiu Nicolaescu, dezvelit la Targu Jiu: Oamenii spun ca nu seamana cu regizorul (VIDEO)

Statuia lui Sergiu Nicolaescu a fost dezvelita la Targu Jiu. Sora maestrului a spus insa ca bustul nu seamana deloc cu fratele ei. Nici locuitorii din Targu-Jiu nu admira opera pe care o considera nereusita.

Impozitele nu vor creste in anul 2014 in municipiul Targu Jiu

Impozitele si taxele locale nu vor creste in 2014, la nivelul municipiului Targu Jiu, iar toate facilitatile acordate categoriilor defavorizate vor fi mentinute.

INCENDIU la un supermarket din Targu Jiu

Un supermarket din Targu Jiu s-a facut scrum in aceasta noapte in urma unui incendiu care a izbucnit la acoperisul cladirii. in centrul comercial se aflau si trei angajate ale unei fabrici de paine care.

Un bust al lui Sergiu Nicolaescu va fi dezvelit vineri la Targu Jiu. Presa locala: Daca asta seamana cu Nicolaescu, atunci carciumarul e leit Leonardo DiCaprio!

Autoritatile din Targu Jiu vor dezveli vineri, 6 decembrie, o statuie a cineastului Sergiu Nicolaescu, care a primit titlul de cetatean de onoare al orasului in urma cu un an, la aceeasi data. Presa locala a ironizat insa faptul ca sculptura nu seamana aproape deloc cu regretatul actor si regizor. Un ins cu o moaca turtita, borcanata, care emana aerul unui activist PCR si niciun strop de suflet. Sub el scrie SERGIU NICOLAESCU, a scris GorjNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )