Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO LIGA I: Universitatea Cluj - ACS Poli Timisoara, scor 1-2/ Concordia Chiajna - FC Brasov, scor 1-0

Hotnews Hotnews,
 VIDEO LIGA I: Universitatea Cluj - ACS Poli Timisoara, scor 1-2/ Concordia Chiajna - FC Brasov, scor 1-0

Echipa ACS Poli Timisoara a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia Universitatea Cluj, in ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I in urma caruia gazdele au ramas fara victorie in actualul sezon, potrivit Mediafax. In celalalt meci al zilei, Concordia Chiajna a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC Brasov. vezi rezultatetele etapei si clasamentul competitiei. continuă pe Hotnews

LIGA I: Universitatea Cluj - ACS Poli Timisoara, scor 1-2/ Concordia Chiajna - FC Brasov, scor 1-0

Echipa ACS Poli Timisoara a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia Universitatea Cluj, in ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I in urma caruia gazdele au ramas fara victorie in actualul sezon, potrivit Mediafax. In celalalt meci al zilei, Concordia Chiajna a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC Brasov. vezi rezultatetele etapei si clasamentul competitiei.

U Cluj pierde cu ACS Poli si se afunda in subsolul clasamentului

U Cluj ramane fara victorie si dupa etapa a XI-a, pierzand cu scorul de 2-1 meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara. Szabolcs Szekely a deschis scorul din penalti, iar Octavian Abrudan a pus semnul de egalitate intre cele doua formatii in minutul 83, printr-o deviere perfecta. Golul decisiv a venit tot din penalti, obtinut de acelasi Nanu si transformat de Gorobsov. Astfel, U Cluj ramane singura echipa care nu a cunoscut gustul victoriei in aceasta editie de campionat, dupa ce Corona s-a impus in mod surprinzator, vineri, in fata Vasluiului.

Chiajna - Brasov 1-0 si U Cluj - ACS Poli 1-2: Robert Dumitru a trimis trei puncte la Timisoara printr-o decizie bizara

Ultimele doua partide din etapa a 11-a s-au disputat in anonimat total, in conditiile in care barajul Grecia - Romania a umbrit doua jocuri, oricum, neatractive.

VIDEO Liga I: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Formatia Otelul Galati a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )