Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban cere demisia lui Ponta si Sova

Deputatul PNL Ludovic Orban cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului pentru Mari Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, criticand afirmartiilor celor doi, potrivit carora compania Gabriel Resources poate da in judecata statul roman, conform surselor de presa.

Ludovic Orban le cere premierului Ponta si ministrului Sova sa demisioneze dupa toata tarasenia cu Rosia Montana

Deputatul PNL cere, intr-o postare pe Facebook referitoare la Rosia Montana, demisiile de onoare ale premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova. Orban a scris pe reteaua de socializare ca dupa toata aceasta tarasenie, in ce ma priveste, cred ca nu exista decat o singura solutie onorabila de salva obrazul si credibilitatea USL: demisia, atat a domnului Ponta cat si a domnului Sova.

ROSIA MONTANA. Ludovic Orban cere DEMISIILE lui Ponta si Sova.

Deputatul Ludovic Orban a criticat afirmatiile premierului Victor Ponta si ale ministrului pentru Mari Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, potrivit carora compania Gabriel Resources poate da in judecata statul roman, transmite Digi 24. Totodata, Orban a spus ca singura solutie de a salva credibilitatea USL este demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru Marile proiecte, Dan Sova. Dupa parera mea, din situatia asta nu se poate iesi decat prin demisia domnului Sova si .

Ludovic Orban cere demisia lui Ponta si a lui Sova.

Liberalul Ludovic Orban cere demisia prim-ministrului Victor Ponta si a ministrului Dan Sova pentru modul de gestionare a proiectului Rosia Montana. Liberalul sustine ca prim-ministrul s-a consultat doar cu ministrii PSD in privinta modului de gestionare a proiectului Rosia Montana. Ministrii PNL nu au fost implicati in procesul de decizie. Proiectul a fost transferat de la ministerul Economiei, condus de Varujan Vosganian, catre ministerul Marilor Proiecte, condus de Dan Sova, precizeaza .

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana: sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii sa verifice daca s-a dat spaga in acest caz. Peste 1. 000 de oameni au iesit din nou.

Rosia Montana, pe masa SRI si SIE. Un senator PNL cere serviciilor secrete sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verificecine ar fi luat.

Ludovic Orban cere demisiile de onoare ale premierului Ponta si ministrului Sova

Deputatul PNL Ludovin Orban cere demisiile de onoare ale premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova, in contextul situatiei de la Rosia Montana. CEO- ul Gabriel Resources, Jonathan Henry, neaga.

Politic Show: Criza din USL se adanceste, solutiile sunt de avarie; Blaga: Suntem impotriva proiectului Ponta-Rosia Montana, nu impotriva exploatarilor miniere; Ludovic Orban cere demisiile lui Ponta si Sova

Guvernul baga Parlamentul in probe. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va renunta la ordonante de urgenta si va lasa Parlamentul sa adopte legi. Acesta le-a transmis alesilor ca e cazul sa-si asume si ei raspunderea. Rolul Dacianei Sarbu si Adinei Valean in conflictul Ponta/Antonescu pe subiectul Rosia Montana. Crin Antonescu sustine ca optiunea sa in privinta proiectului Rosia Montana nu corespunde cu cea a sotiei sale, precizand ca si-ar fi incalcat cuvantul dat acesteia daca i-ar fi facut promisiuni pe acest subiect.

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verifice cine ar fi luat mita de la Rosia Montana Gold Corporation RMGC) si Chevron, dupa acuzele aparute intre premier si presedinte, transmite Antena3. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )