Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rosia Montana, pe masa SRI si SIE. Un senator PNL cere serviciilor secrete sa verifice daca s-a dat spaga

Antena3 Antena3,
Rosia Montana, pe masa SRI si SIE. Un senator PNL cere serviciilor secrete sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verificecine ar fi luat. continuă pe Antena3

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana: sa verifice daca s-a dat spaga

Un senator PNL cere implicarea SRI in cazul Rosia Montana. Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii sa verifice daca s-a dat spaga in acest caz. Peste 1. 000 de oameni au iesit din nou.

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verifice cine ar fi luat mita de la Rosia Montana Gold Corporation RMGC) si Chevron, dupa acuzele aparute intre premier si presedinte, transmite Antena3. ro.

Liberalii vor impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

Liberalii vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA. Oamenii vor APROBAREA proiectului de minerit.

Zeci de oameni protesteaza, marti, la Rosia Montana. Localnicii cer aprobarea proiectului. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului i-a trimis o scrisoare deschisa lui Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a declarat ca se opune proiectului Rosia Montana, informeaza B1TV. Cristian Albu ii cere presedintelui Senatului sa nu condamne la moarte peste 100. 000 de oameni din Apuseni. De asemenea, acesta le mai cere liberalilor sa nu cedeze la presiunea strazii. Zeci de persoane protesteaza .

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere conducerii SRI si SIE un raport pe tema Rosia Montana. Grapa cere acest raport in urma acuzatiilor aduse intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni. Senatorul PNL solicita.

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere un raport SRI si SIE privind Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa cere conducerii SRI si SIE un raport pe tema Rosia Montana, ca urmare a acuzatiilor aduse intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, pentru a se verifica daca s-a dat mita in acest caz, relateaza B1. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )