Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mai multi actori din tara au protestat in fata Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multi actori din tara au protestat in fata Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov

Mai multe persoane au protestat sambata seara in fata Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov, o parte dintre acestea fiind actori veniti din mai toata tara pentru a-si sustine colegii care se afla intr-o situatie conflictuala cu noua conducere interimara. continuă pe Adevărul

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara

Ucraina a anuntat duminica seara nationalizarea celei mai mari banci comerciale din tara, PrivatBank, intr-o tentativa de a evita prabusirea sistemului bancar din aceasta fosta republica sovietica devastata de razboi, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Un barbat a fost snopit in bataie de mai multi agenti de paza, intr-o sala de jocuri din Constanta (VIDEO)

Scene desprinse din filme intr-o sala de jocuri din Constanta. Un barbat a fost snopit in bataie de mai multi agenti de paza. Omul si-a pierdut cunostinta si a avut nevoie de ingrijiri.

HOROSCOP 20 decembrie. Sagetatorii pun la cale ultimele detalii care le vor aduce mai multi bani anul viitor

Horoscop maine, 20 decembrie. Sagetatorii pun la cale ultimele detalii care le vor aduce mai multi bani anul viitor, iar Fecioarele se vor ocupa numai de iubire.

Un roman este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa: Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane (VIDEO)

Un roman, dat in urmarire internationala pentru proxenetism, figureaza in deschiderea listei celor mai cautati fugari din Europa, in cadrul unei campanii Europol, informeaza.

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Omul care ingrijeste mai multi caini decat iti poti imagina

Rakesh Shukla este de profesie inginer software si si-a gasit chemarea in ingrijirea cainilor fara stapani. Acesta a salvat si a luat in grija sa 735 de caini, pe care ii creste la o ferma din Karnataka, relateaza BBC.

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din.

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei din Botosani si Suceava au fost prinsi(VIDEO)

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei au fost prinsi de politisti. Unul dintre indivizi a fost capturat in Botosani, iar ceilalti doi in Suceava. Talharii vanau bani,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )