Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele 18 luni

Cotatia futures a petrolului brut a urcat ieri, pe pietele externe, la cel mai ridicat nivel din iulie 2015 pana in prezent, dupa ce, la finele saptamanii trecute, Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si unele state producatoare din afara cartelului au ajuns la un acord de reducere a productiei cu circa 2% pe plan global.

512 ani de la nasterea lui Nostradamus. PREZICERILE UIMITOARE facute de cel mai mare profet din toate timpurile

In urma cu 512, in Franta, se nastea cel mai mare profet din toate timpurile. Cunoscut sub numele de Nostradamus, Michel de Nostredame a fost un faimos medic, astrolog si ocultist. Nostradamus a.

Dolarul a URCAT la un nou maxim ISTORIC! EURO s-a prabusit, a ajuns la cel mai jos nivel din ianuarie 2003

Dolarul a urcat la un nou maxim istoric in Romania dupa decizia luata de FED de a creste dobanda de referinta cu 0,25%. Euro s-a prabusit in raport cu dolarul si astfel a ajuns la cel.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

RAPORT Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Consumatorii au cerut sprijinul medicilor pentru a renunta la dependenta

Cel mai consumat drog din Romania este canabisul, arata raportul national privind drogurile facut de Agentia Nationala Antidrog. De asemenea, incepand din 2015, canabisul este pe primul loc in ceea ce priveste cererea de tratament ca urmare a consumului de droguri.

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

Economia Turciei, in primul declin din ultimii sapte ani

Economia Turciei a scazut in mod neasteptat in trimestrul al treilea din 2016, acesta fiind cel mai vizibil efect al pierderii increderii investitorilor in urma tentativei de lovitura de stat din 15 iulie, al atacurilor teroriste si al instabilitatii politice, transmite Bloomberg.

B1.ro: SIERANEVADA, filmul lui Cristi PUIU, sanse mari de a prinde lista scurta a nominalizarilor OSCAR pentru cel mai bun film strain

Drama regizata de Cristi Puiu, Sieranevada, este filmul cu care Romania va participa la Oscaruri, categoria cel mai bun film strain, dupa participarea din acest an la Festivalul de Film de la Cannes si dupa ce a fost laudat la Festivalul International de Film de la Chicago.

Originea numelui Bula, cel mai popular personaj din glumele romanesti. O selectia de bancuri celebre cu Bula

Aproape ca nu exista roman care sa nu stie un banc cu Bula sau, in cel mai rau caz, sa nu fi auzit de el. Bula este cel mai intalnit personaj din glumele romanesti, dar cine este el, de fapt?.

The OA ar putea fi cel mai ciudat serial Netflix, iar marketingul o confirma

Unele seriale Netflix trec printr-un proces de promovare de cateva luni sau chiar un an. The OA este exceptia de la regula, o noua mini serie din 8 parti despre care nimeni nu stia nimic pana azi. Cei de la Netflix au inceput sa investeasca din ce in ce mai multi bani in continut original, [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )