Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Maia Sandu: Prioritatile mele vor fi oprirea schemelor de coruptie si a furtului de bani publici

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maia Sandu: Prioritatile mele vor fi oprirea schemelor de coruptie si a furtului de bani publici

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat luni, 16 noiembrie, ca urmeaza patru ani de munca asidua pentru reconstruirea institutiilor statului. Ea sustine ca isi propune sa construiasca institutii puternice. Maia Sandu a mentionat ca victoria ei la prezidentiale este victoria oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta, oamenii au votat pentru o tara care ii uneste. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Astazi vocea cetatenilor se va face auzita

Maia Sandu a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca institutiile statului nu s-au ridicat la nivelul provocarilor generate de aceste alegeri. Potrivit ei, CEC a inchis ochii la incalcari grave.

VIDEO Maia Sandu a votat: Astazi aveti puterea sa-i pedepsiti pe cei care v-au mintit si v-au furat

Candida PAS in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Maia Sandu, si-a exprimatul dreptul la vot, duminica, la ora 9. Lidera PAS a declarat ca a votat pentru schimbare, pentru o Moldova in care oamenii au incredere in ziua de maine, pentru o Moldova de care sa fim cu totii mandri.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat ca populatia tarii vrea alegeri parlamentare anticipate. Ea este noua presedinta-aleasa de peste Prut, prima femeie in.

VIDEO Dodon o felicita pe Maia Sandu, dar anunta ca va contesta rezultatul alegerilor: Urmeaza alta partida, care poate fi si mai interesanta

Presedintele in functie al Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa in alegerile prezidentiale de duminica, dar spune ca va apara votul celor care au votat pentru el prin sesizari si contestatii pe care le va face Comisia Electorala Centrala si la instante de judecata.

VIDEO Dodon a felicitat-o pe Maia Sandu, insa anunta ca va contesta rezultatele alegerilor: Am fixat incalcari fara precedent

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentiale. Totodata, Igor Dodon a precizat ca va contesta rezultatele scrutinului, dupa ce staff-ul sau ar fi depistat incalcari fara precedent.

Cristian Diaconescu: Fara alegeri anticipate, Maia Sandu va avea un parlament ostil. Situatia va continua sa ramana foarte complicata in Republica Moldova, dar e pe drumul cel bun, drumul european (VIDEO)

Daca primele rezultate din turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova se confirma, iar Maia Sandu il invinge pe Igor Dodon, ea va avea de maine un parlament in continuare ostil la.

Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude

Maia Sandu a salutat duminica seara, dupa inchiderea urnelor la alegerile prezidentiale, mobilizarea extraordinara a moldovenilor si a atras atentia autoritatilor sa protejeze votul cetatenilor.

VIDEO Premierul Romaniei le cere moldovenilor sa o voteze pe Maia Sandu la alegerile din 15 noiembrie

Premierul roman Ludovic Orban i-a indemnat pe alegatorii din R. Moldova s-o sprijine pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit lui Orban, aceste alegeri sunt decisive pentru viitorul tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )