Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Maia Sandu a votat: Astazi aveti puterea sa-i pedepsiti pe cei care v-au mintit si v-au furat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Maia Sandu a votat: Astazi aveti puterea sa-i pedepsiti pe cei care v-au mintit si v-au furat

Candida PAS in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Maia Sandu, si-a exprimatul dreptul la vot, duminica, la ora 9. Lidera PAS a declarat ca a votat pentru schimbare, pentru o Moldova in care oamenii au incredere in ziua de maine, pentru o Moldova de care sa fim cu totii mandri. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Astazi vocea cetatenilor se va face auzita

Maia Sandu a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca institutiile statului nu s-au ridicat la nivelul provocarilor generate de aceste alegeri. Potrivit ei, CEC a inchis ochii la incalcari grave.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

Maia Sandu, pentru DW: Obiectivul meu ca presedinte va fi sa scot tara din saracie Am fost profund miscata de Diaspora

Duminica se va decide, in al doilea tur de scrutin, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. Deutsche Welle a realizat interviuri cu cei doi candidati despre mizele acestor alegeri, amprentele geopolitice, precum si despre schimbarile politice care se asteapta dupa 15 noiembrie. Oamenii au vazut, dupa fuga lui Plahotniuc, ca puterea e in mainile lor. Oamenii au inteles ca ei pot schimba politicienii si pot schimba destinul tarii lor. in primul tur, doua treimi din oameni au aratat clar ca vor o schimbare. , a declarat Maia Sandu.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

De ce Maia Sandu are porecla Ioana dArc? Iar lui Igor Dodon i se spune Guguta?

Duminica, 15 Noiembrie, cetatenii Republicii Moldova aleg presedintele: Maia Sandu ori Igor Dodon? Ascultand discursul de ieri al lui Igor Dodon de la mitingul electoral din Chisinau, in care s-a asemuit ce blasfemie! cu Stefan cel Mare, mi-am amintit ca Maia Sandu are o porecla, Ioana dArc, data de dusmanii sai, frustrati ca este incoruptibila.

VIDEO Premierul Romaniei le cere moldovenilor sa o voteze pe Maia Sandu la alegerile din 15 noiembrie

Premierul roman Ludovic Orban i-a indemnat pe alegatorii din R. Moldova s-o sprijine pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit lui Orban, aceste alegeri sunt decisive pentru viitorul tarii.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

Maia Sandu: Vreau sa scot Moldova din saracie si sa intorc autoritatile cu fata la nevoile oamenilor

Deutsche Welle a stat de vorba cu cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova: Maia Sandu si Igor Dodon. Va oferim interviul acordat in exclusivitate de lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )